Drejtues te institucioneve , vizite urimi me rastin e Bajramit ne Myftinin e Pukes

Me rastin e festes se Fiter Bajramit drejtues te institucioneve vendore te rrethit te Pukes kan zhvilluar vizite ne Myftinine e Pukes per te percjellur mesazhet e urimit me rastin e kesaj feste. Te paret qe uruan ishin perfaqesuesit e Famullise Puke te kryesuar nga Dod Boci i cili percolli urimet ne emer te Kishes Katolike. Me pas vizituan Myftinin e Pukes Fran Tuci  kreun i Bashkise Fushe Arrez, Gjon Dodaj N/Prefekt i rrethit Puke, Kreu i Partise PS dhe N/Kryetari i Bashkise Puke, Kreu i Partise PD, Artiste dhe Shkrimtare.

Mysafiret u priten nga Myftiu i Pukes Gezim Kopani dhe grupi i caktuar me kete rast.

Puke; 04.06.2019

IMG-20190604-WA0300IMG-20190604-WA0387 IMG-20190604-WA0307 IMG-20190604-WA0320 IMG-20190604-WA0328 IMG-20190604-WA0357 IMG-20190604-WA0363 IMG-20190604-WA0387

Leave a Reply

Shperndahet mish i kurban per dhjetra familjeve ne nevoj

Me rastin e Kurban Bajramit 2019, Myftinia Puke me mbeshtetjen e shoqatave islame dhe jo vetem shperndau mish kurbani per dhjetra familje ne rrethin e Pukes. Shperndarja e mishit te kurbani u be ne gjithe rrethin e Pukes. Organizimi i shperndarjes u be ne bashkepunim mes grupit te punes ngritur per kete rast nga Myftinia […]