Myftiu i Pukes Gezim Kopani priti ne takim kreun e Bashkise Puke

VizitBashkiaPuke

Sot 29 mars 2019, Myftiu i Pukes Gezim Kopani priti ne takim kreun e Bashkise Puke z.Gjon Gjonaj. Takimi u zhvillua me kerkes te kreut te Bashkise Puke mbi nje projekt qe Bashkia Puke ka dhe i cili ka prekur nje pjese te hapsires se tokes se xhamise se qytetit Puke. Ne takim kreu i Bashkise Puke kerkoj edhe nje here nga Myftinia Puke bashkepunim per dhenien e nje hapsire tjerter.

Nderkohe Myftiu Gezim Kopani pasi u informua verbalish mbi kerkesen e Bashkise Puke u shpreh: “Bashkepunimi dhe kontributi i Myftinise Puke me Bashkin e Pukes ne interes te sherbimit publik eshte bere ne vitin 2018 duke lejuar kalimin e rruges ne teritorin e xhamise se qytetit te Pukes, rruge e cila i mori xhamise Puke nje siperfaqe te konsiderueshme toke. Me sa me infromuat, Bashkia Puke kerkon perseri nje hapsir tjeter.  Ne si Myftini e kemi dhene kontributin tone gjithsesi ate qe Bashkia Puke kerkon perseri nga Myftinia Puke te na e dergoj zyrtarisht me shkrese dhe me pas Myftinia Puke do e kaloj kerkesen tuaj per shqyrtim ne organet perkatese vendore e qendrore te KMSH  dhe me pas do ju informojme per qendrimin.”

2

Date; 29 mars 2019

Leave a Reply

Myftinia Puke zhvillon takim ne fshatin Qerret ne kuader te nates se bekuar Berat

Ne kuader te nates se bekuar Berat, sot 18 prill 2019 Myftinia Puke ka zhvilluar ne xhamin e fshatit Qerret nje takim me grat dhe vajzat e ketij fshati. Myftiu i Pukes Gezim Kopani i shoqeruar nga bashkeshortia e tij si dhe Forumi i Gruas Myslimane per fshatin Qerret. Takimin e pershendeti Myftiu i Pukes […]