Myftiu i Pukes Gezim Kopani priti ne takim kreun e Bashkise Puke

VizitBashkiaPuke

Sot 29 mars 2019, Myftiu i Pukes Gezim Kopani priti ne takim kreun e Bashkise Puke z.Gjon Gjonaj. Takimi u zhvillua me kerkes te kreut te Bashkise Puke mbi nje projekt qe Bashkia Puke ka dhe i cili ka prekur nje pjese te hapsires se tokes se xhamise se qytetit Puke. Ne takim kreu i Bashkise Puke kerkoj edhe nje here nga Myftinia Puke bashkepunim per dhenien e nje hapsire tjerter.

Nderkohe Myftiu Gezim Kopani pasi u informua verbalish mbi kerkesen e Bashkise Puke u shpreh: “Bashkepunimi dhe kontributi i Myftinise Puke me Bashkin e Pukes ne interes te sherbimit publik eshte bere ne vitin 2018 duke lejuar kalimin e rruges ne teritorin e xhamise se qytetit te Pukes, rruge e cila i mori xhamise Puke nje siperfaqe te konsiderueshme toke. Me sa me infromuat, Bashkia Puke kerkon perseri nje hapsir tjeter.  Ne si Myftini e kemi dhene kontributin tone gjithsesi ate qe Bashkia Puke kerkon perseri nga Myftinia Puke te na e dergoj zyrtarisht me shkrese dhe me pas Myftinia Puke do e kaloj kerkesen tuaj per shqyrtim ne organet perkatese vendore e qendrore te KMSH  dhe me pas do ju informojme per qendrimin.”

2

Date; 29 mars 2019

Leave a Reply