Myftiu i Pukes Gezim Kopani takim me rinin e Mejtepit Fushe Arrez

FushArrez2019

Diten e shtune 24 mars 2019, Myftiu i Pukes Gezim Kopani pas nje ore mesimi islam ne Mejtepin e Fushe Arrezit zhvilloj nje bisede me rinin e ketij Mejtepi. Ne fjalen e tij Myftiu Gezim Kopani i cilesoj ato si rreze drite jo vetem per qytetin e Fushe Arrezit por edhe me gjere. Gjate fjales se tij Myftiu nxiti rinin per mesimin e islamit me qellim adhurimin e Allahut sa me mir e bukur. Ne fund te pranishmit shprehen deshiren e tyre per organizimi te nje takimi ne qytetin e Pukes deshire e cila u pranua nga Myftiu Gezim Kopani duke marr persiper organizimin e ketij takimi.

Fushe Arrez 24 mars 2019

Leave a Reply

Myftinia Puke zhvillon takim ne fshatin Qerret ne kuader te nates se bekuar Berat

Ne kuader te nates se bekuar Berat, sot 18 prill 2019 Myftinia Puke ka zhvilluar ne xhamin e fshatit Qerret nje takim me grat dhe vajzat e ketij fshati. Myftiu i Pukes Gezim Kopani i shoqeruar nga bashkeshortia e tij si dhe Forumi i Gruas Myslimane per fshatin Qerret. Takimin e pershendeti Myftiu i Pukes […]