Vjion me sukses mesimi islam ne Mejtepet e Pukes

Qerret

Sipas planit te Punes se Myftinise Puke ne fushen e arsimit, vijon me sukses mesimi islam ne rrethin e Pukes. Ne procesin mesimore jane te gershetuar mesimi teorik me ate praktik, kjo e praktikuar ne vend ku ka xhami. Mesimet ndiqen nga Myftiu i Pukes Gezim Kopani i cili zhvillon edhe procesin mesimore per nxenesit e mejtepeve. Pavaresisht kohes, dhe kushteve ku zhvillohet mesimi, numri i nxenesve eshte i kenaqeshme. Aktualisht ne Mejtepin e fshatit Qerret marrin mesim 20 nxenes, ne Mejtepin e Pukes 35, ne Mejtepin e Rrapes 16 nxenes, ne Mejtepin e Fushe Arrezit 27, ndersa ne Mejtepin e fshatit Iballe ende nuk eshte hapur mesimi si pasoj te motit.

Rrape

10 mars 2019

Leave a Reply

Myftiu i Pukes Gezim Kopani takim urimi me rastin e zgjedhjes ne Krye te KMSH te H.Bujar Spahiu

Sot, 19 mars 2019, Myftiu i Pukes Gezim Kopani i shoqeruar nga disa antar te Keshillit te Myftinise Puke zhvilloj nje vizite zyrtare ne Komunitetin Mysliman te Shqiperise me rastin e zgjedhjes se H.Bujar Spahiut ne krye te KMSH-se. Me kete rast Myftiu i Pukes Gezim Kopani ne emrin e tij personal, te Keshillit te […]