Falet namazi i Kurban Bajramit ne qytetin e Pukes

Ashtu si ne te gjithe boten edhe ne qytetin e Pukes qindra mysliman iu drejtuan xhamise se qytetit per te kryer faljen e namazit te Kurban Bajramit. Namazin dhe hytben e Kurban Bajramit e mbajti Myftiu i Pukes Gezim Kopani i cili nder te tjera tha: “…Festa  Kurban Bajramit na meson qe te jemi solidar ndaj njeri tjeterit, ti lutemi Krijuesit te Gjithesise, te kryejme pune te mira pasi ajo na afron me Zotin dhe na largon nga e keqja.”

Nderkohe Myftiu Gezim Kopani ndaloj tek disa pengesa qe Myftinia Puke po has ne rindertimin e xhamive ne rrethin e Pukes , ku nuk mungojne pengesa qe ne vetevete jane paragjykuese duke veshtirsuar jo pak jeten fetare te myslimaneve ne rrethin e Pukes.

Date; 21.8.2018

WhatsApp Image 2018-08-20 at 23.12.29 WhatsApp Image 2018-08-20 at 22.47.10 WhatsApp Image 2018-08-20 at 22.47.06 WhatsApp Image 2018-08-20 at 22.46.51 WhatsApp Image 2018-08-20 at 22.46.49

 

Leave a Reply

Prezantohet imami i ri ne xhamin e fshatit Qerret

Sot 12.07.2019, Myftinia Puke ka prezantuar Shermando Musteqja si imamit ne xhamin e fshatit Qerret – Puke. Kete detyre imami do ta kryer per nje kohe te caktuar e cila eshte bere e ditur gjate prezantimit para xhematit. Imam Shermando Musteqja ka ndjekur studimet ne qytetin e Stambollit dhe me pas ka sherbyer si imam ne qytetin […]