Analiza e punës 2022


ANALIZA VJETORE E PUNËS SË MYFTINISË PUKË PËR VITIN 2022
(PASQYRIM I SHKURTËR)

Gjatë vitit 2022 Myftinia Pukë e mbeshtetur nga KMSH dhe disa fondacione islame u be e mundur realizimi i ketyre aktiviteteve;

  • Aktivitete fetare

Ashtu si çdo vit edhe gjate vitit 2022 perveç riteve farz Myftinia Puke ka zhvilluar disa aktivitete fetare me besimtaret mysliman te rrethit Puke. Aktivitet jane zhvilluar gjate muajve te mire, muajit ramazan etj. Ne kete kuader me date; 3 shkurt 2022 Myftinia Puke zhvilloi ne xhamin e qytetit Puke bisede fetare me rastin e nates se mire Regaib.

Fotografi e bere ne xhamin e qytetit Puke me dt; 03.02.2022

Me date 26 shkurt 2022 ne kuader te nates se mires te Isras Pergjegjesia e Zyres se Gruas prane Myftinise Puke zhvilloi ne xhamin e fshatit Qerret nje bisede fetare me grat e ketij fshati. Ne fund te takimit u shperndan 100 cop te librit “Ilmihal” dhe 100 cop te librit “Feja ime e bukur 1

Fotografi e bere ne xhamin e fshatit Qerret, Puke. Dt; 26.02.2022

   Po ashtu ne kuader te nates se mire te Isras, Myftinia Puke me mbeshtetjen e Komunitetit Mysliman te Shqiperise zhvilloi me date 27 shkurt 2022 ne qytetin e Pukes simpoziumin me titull: “Vlera e muajve dhe neteve te mire”.

Fotografi e bere gjate zhvillimit te simpoziumit ne qytetin e Pukes. Dt; 27.02.2022

Po ashtu ne kuader te nates se mire te Isras, Myftinia Puke me mbeshtetjen e Komunitetit Mysliman te Shqiperise zhvilloi me date 27 shkurt 2022 ne qytetin e Pukes simpoziumin me titull: “Vlera e muajve dhe neteve te mire”.

Pas takimi me xhematin e xhamise Iballe. Date; 28.03.2022
Pas takimi me xhematin e xhamise Iballe. Date; 28.03.2022

Ne kete aktivitet nderoi me pjesmarrjen e tij N/Kryetari i Komunitetit Mysliman te Shqiperise Taulant Bica, Myftiu i Pukes Gezim Kopani , N/Myftiu i Tiranes Erjol Haxhiu, Myftiu i Kurbinit (Laç) Emirjon Vathaj etj. Ne fund te aktivitetit u shperndan edhe disa literature te mundesuara nga fondacioni Mirenjohja.
    Ne kuader te muajit Ramazan Myftinia Puke mori masa per zhvillimin e disa takimeve dhe biseda fetare me besimtaret ne gjithe rrethin e Pukes. Ne kete kuader me date; 28 mars 2022 Myftiu i Pukes Gezim Kopani zhvilloi nje bisede fetare me xhematin e xhamise se fshatit Iballe

Fushe Arrez, 31 mars 2022
Fushe Arrez, 31 mars 2022

Po ashtu ne kuader te muajit Ramazan me date 30 mars 2022, Myftinia Puke organizoi nje takim me besimtaret e qytetit te Fushe Arrezit.

Dedaj , Puke 20 prill 2022

Po ashtu ne kete kuader u zhvillua nga Myftiu i Pukes Gezim Kopani ligjerata ne xhamin e qytetit Puke, ne fshatin Dedaj etj.

Disa fotografi nga faljet e xhumave, teravive dhe te Fiter Bajramit dhe Kurban Bajramit

Nga falja e namazit te xhumas ne xhamin e qytetit Puke. Dt; 08.04.2022
ga falja e namazit te xhumas ne xhamin e qytetit Puke. Dt; 08.04.2022
Nga falja e namazit te Teravive ne xhamin e qytetit te Pukes. Ramazan 2022
Nga falja e namazit te Teravive ne xhamin e qytetit Puke. Ramazan 2022
Nga falja e namazit te Teravive ne xhamin e qytetit Puke. Ramazan 2022
Nga falja e namazit te Teravive ne xhamin e qytetit Puke. Ramazan 2022
Fotografi me nje pjese te xhematit te xhamise se qytetit Puke bere pas faljes se Teravive te fundit. Ramazan 2022
Nga hytbja e Fiter Bajramit ne xhamin e qytetit te Pukes. Dt;02 maj 2022
Myftiu Gezim Kopani duke mbajt hytben e Fiter Bajramit ne xhamin e qytetit te Pukes. Dt;02 maj 2022
Falja e Fiter Bajramit ne xhamin e qytetit te Pukes. Dt;02 maj 2022
Falja e Fiter Bajramit ne xhamin e qytetit te Pukes. Dt;02 maj 2022
Falja e Fiter Bajramit ne xhamin e qytetit te Pukes. Dt;02 maj 2022
Falja e Fiter Bajramit ne xhamin e qytetit te Pukes. Dt;02 maj 2022
Falja e Fiter Bajramit ne xhamin e qytetit te Pukes. Dt;02 maj 2022
Falja e Fiter Bajramit ne xhamin e fshatit Qerret , Puke. Date; 02 maj 2022
Falja e Fiter Bajramit ne xhamin e fshatit Qerret , Puke. Date; 02 maj 2022
Falja e Fiter Bajramit ne xhamin e fshatit Qerret , Puke. Date; 02 maj 2022
Falja e Fiter Bajramit ne xhamin e fshatit Iballe , Puke. Dt; 02 maj 2022
Pas faljes se Fiter Bajramit ne xhamin e fshatit Iballe , Puke. Dt; 02 maj 2022
Fotografi e bere gjate hytbes se Kurban Bajramit ne xhamin e qytetit te Pukes. Dt; 09.07.2022
Kurban Bajrami ne xhamin e qytetit te Pukes. Dt; 09.07.2022
Festimi i Kurban Bajramit me vallen e Kabashit ne oborrin e xhamise se qytetit te Pukes. Date; 09.07.2022
Fotografi e bere gjate lutjes se Kurban Bajramit ne xhamin e fshatit Qerret. Dt; 09.07.2022
Pas faljes se Kurban Bajramit ne xhamin e fshatit Qerret , Puke. Dt; 09.07.2022
Nga falja e Kurban Bajramit ne xhamin e fshatit Iballe , Puke. Dt; 09.07.2022
H.Qazim Kopani duke mbajt hytben e Kurban Bajramit ne xhamin e Iballes. Dt; 09.07.2022
Pas faljes se Kurban Bajramit ne xhamin e fshatit Iballe. Dt; 09.07.2022

Aktivitete te tjera fetare Myftinia Puke organizoj edhe ne kuader te ditelindjes se profetit Muhammed a.s., Ne kete kuader u zhvillua disa ligjerata fetare ne xhamin e qytetit Puke , ne fshatin Trun etj.

Gjate ligjerates se mbajtur ne xhamin e qytetit Puke. Date; 07.10.2022
Fotografi e bere gjate takimit te Myftiut Gezim Kopani ne fshatin Trun , Puke. Tetor 2022
  • Aktivitete sociale

Gjate vitit 2022 Myftinia Puke me mbeshtetjen e Komunitetit Mysliman te Shqiperise, Qendra e Mbretit Selman, Shoqates V.H.K. Istanbul, Fondacioni Miresia, Bashkesis Islame e Kosoves, Fondacioni Mirenjohja, DITIB me qender ne Gjermani, Shoqata Yardimeli, Xhemal Bexheti etj u mundesua shperndarja e 1227 pako ushqimore per familjet ne nevoj, po ashtu edhe disa material te tjera si sobe, batanije, jorgan, çanta shkolle, mish kurbani etj. Ne vijim paraqesim disa fotografi bere gjate shperndarjeve te ndihmave.

Nga shperndarja e ushqime ne fshatin Iballe. Dt; 28.03.2022
Nga shperndarja e ushqime ne fshatin Iballe , Puke.
Ndihme e mundesuar nga KMSH Dt; 28.03.2022
Dedaj, Puke
Ndihme e mundesuar nga fondacioni Miresia
Dedaj, Puke
Ndihme e mundesuar nga fondacioni Miresia
Dedaj , Puke
Ndihme e mundesuar nga fondacioni Miresia
Puke
Ndihme e mundesuar nga fondacioni Miresia
Puke
Ndihme e mundesuar nga fondacioni Miresia
Projekti social ne fshatin Micoj , Puke.
Ndihme e mundesuar nga Xhemal Bexheti etj
Projekti social ne fshatin Micoj , Puke.
Ndihme e mundesuar nga Xhemal Bexheti etj
Projekt social, ramazan Fushe Arrez prill 2022
Ndihme e mundesuar nga KMSH
Projekt social, ramazan Fushe Arrez prill 2022
Ndihmee mundesuar nga KMSH
Projekt social ne Puke
Ndihme e mundesuar nga Xhemal Bexheti etj
Projekt social ne Puke
Ndihme e mundesuar nga Xhemal Bexheti etj
Projekt social ne Puke
Ndihme e mundesuar nga Xhemal Bexheti etj
Projekt social ne Puke
Ndihme e mundesuar nga Xhemal Bexheti etj
Projekt social ne Puke
Projekt social ne fshatin Dedaj, Puke
Donacion i mundesuar nga Xhemal Bexheti , Amir Huseni etj
Projekt social ne fshatin Dedaj, Puke
Donacion i mundesuar nga Xhemal Bexheti , Amir Huseni etj
Projekt social ne fshatin Qerret , Puke.
Donacion i mundesuar nga Fondacioni Miresia
Projekt social ne fshatin Qerret , Puke.
Donacion i mundesuar nga Fondacioni Miresia
Projekt social ne Puke.
Donacion i mundesuar nga Fondacioni Mirenjohja
Projekt social ne Puke.
Donacion i mundesuar nga Fondacioni Mirenjohja
Projekt social ne Puke.
Donacion i mundesuar nga Fondacioni Mirenjohja

Projekte sociale pergjate muajit Ramazan 2022 zhvilluar ne rrethin e Pukes

Projekti social i zhvilluar gjate muajit Ramazan 2022 ne qytetin e Pukes
Donacion i mundesuar nga Shoqata V.H.K. Istanbul
Projekti social i zhvilluar gjate muajit Ramazan 2022 ne qytetin e Pukes
Donacion i mundesuar nga Shoqata V.H.K. Istanbul
Projekti social i zhvilluar gjate muajit Ramazan 2022 ne qytetin e Pukes
Donacion i mundesuar nga Shoqata V.H.K. Istanbul
Projekti social i zhvilluar gjate muajit Ramazan 2022 ne qytetin e Pukes
Donacion i mundesuar nga Shoqata V.H.K. Istanbul
Projekti social i zhvilluar gjate muajit Ramazan 2022 ne qytetin e Pukes
Donacion i mundesuar nga Shoqata V.H.K. Istanbul
Projekti social i zhvilluar gjate muajit Ramazan 2022 ne qytetin e Pukes
Donacion i mundesuar nga Shoqata V.H.K. Istanbul
Projekti social i zhvilluar gjate muajit Ramazan 2022 ne fshatin Rrape
Donacion i mundesuar nga Shoqata V.H.K. Istanbul
Projekti social i zhvilluar gjate muajit Ramazan 2022 ne fshatin Rrape
Donacion i mundesuar nga Shoqata V.H.K. Istanbul
Projekti social i zhvilluar gjate muajit Ramazan 2022 ne fshatin Xathë
Donacion i mundesuar nga Shoqata V.H.K. Istanbul
Projekti social i zhvilluar gjate muajit Ramazan 2022 ne Xathë
Donacion i mundesuar nga Shoqata V.H.K. Istanbul
Projekti social i zhvilluar gjate muajit Ramazan 2022 ne Blerim
Donacion i mundesuar nga Shoqata V.H.K. Istanbul
Projekti social i zhvilluar gjate muajit Ramazan 2022 ne fshatin Blerim
Donacion i mundesuar nga Shoqata V.H.K. Istanbul
Projekti social i zhvilluar gjate muajit Ramazan 2022 ne fshatin Blerim
Donacion i mundesuar nga Shoqata V.H.K. Istanbul
Projekti social i zhvilluar gjate muajit Ramazan 2022 ne fshatin Flet
Donacion i mundesuar nga Fondacioni Yardimeli
Projekti social i zhvilluar gjate muajit Ramazan 2022 ne fshatin Flet
Donacion i mundesuar nga Fondacioni Yardimeli
Donacion i mundesuar nga Fondacioni Yardimeli
Projekti social i zhvilluar gjate muajit Ramazan 2022 ne fshatin Blerim
Donacion i mundesuar nga Fondacioni Yardimeli
Projekti social i zhvilluar gjate muajit Ramazan 2022 ne fshatin Blerim
Donacion i mundesuar nga Fondacioni Yardimeli
Projekti social i zhvilluar gjate muajit Ramazan 2022 ne fshatin Blerim
Donacion i mundesuar nga Fondacioni Yardimeli
Projekti social i zhvilluar gjate muajit Ramazan 2022 ne fshatin Blerim
Donacion i mundesuar nga Fondacioni Yardimeli
Projekti social i zhvilluar gjate muajit Ramazan 2022 ne fshatin Blerim
Donacion i mundesuar nga Fondacioni Yardimeli
Projekti social i zhvilluar gjate muajit Ramazan 2022 ne fshatin Qerret , Puke
Donacion i mundesuar nga DITIB Gjermani
Projekti social i zhvilluar gjate muajit Ramazan 2022 ne fshatin Qerret , Puke
Donacion i mundesuar nga Fondacioni Miresia
Projekti social i zhvilluar gjate muajit Ramazan 2022 ne fshatin Qerret , Puke
Donacion i mundesuar nga Fondacioni Miresia
Projekti social i zhvilluar gjate muajit Ramazan 2022 ne Puke
Donacion i mundesuar nga Fondacioni Bereqeti i BIK Kosove
Projekti social i zhvilluar gjate muajit Ramazan 2022 ne Puke
Donacion i mundesuar nga Fondacioni Bereqeti i BIK Kosove
Projekti social i zhvilluar gjate muajit Ramazan 2022 ne Puke
Donacion i mundesuar nga Fondacioni Bereqeti i BIK Kosove
Projekti social i zhvilluar gjate muajit Ramazan 2022 ne Puke
Donacion i mundesuar nga Fondacioni Bereqeti i BIK Kosove
Projekti social i zhvilluar gjate muajit Ramazan 2022 ne fshatin Kabash , Puke
Donacion i mundesuar nga shoqata V.H.K. Istanbul
Projekti social i zhvilluar gjate muajit Ramazan 2022 ne fshatin Kryezi , Puke
Donacion i mundesuar nga Miresia

Shperndarja e mishit te Kurbanit mundesuar nga shoqata V.H.K Istanbul dhe Fondacioni Miresia

Shperndarja e mishit te Kurbanit ne qytetin e Pukes
Mundesuar nga shoqata V.H.K.Istanbul
Shperndarja e mishit te Kurbanit ne qytetin e Pukes
Mundesuar nga shoqata V.H.K.Istanbul
Shperndarja e mishit te Kurbanit ne qytetin e Pukes
Mundesuar nga shoqata V.H.K.Istanbul
Shperndarja e mishit te Kurbanit ne qytetin e Pukes
Mundesuar nga shoqata V.H.K.Istanbul
Shperndarja e mishit te Kurbanit ne fshatin Dedaj , Puke
Mundesuar nga fondacioni Miresia
Shperndarja e mishit te Kurbanit ne fshatin Dedaj , Puke
Mundesuar nga fondacioni Miresia

Projekte te tjera sociale per gjate gjithe vitit

Projekt social ne ndihme te familjeve ne nevoj. Puke
Ndihme e mundesuar nga shoqata V.H.K Istanbul
Projekt social ne ndihme te familjeve ne nevoj. Puke
Ndihme e mundesuar nga shoqata V.H.K Istanbul
Projekt social ne ndihme te familjeve ne nevoj. Blerim. Mundesuar nga Xhemal Bexheti,
Amir Huseini, Enesa Memedi, Nida Mesimi, Zeidan Alili, Meriem Lesage, Shefije Bexheti, Mujo dhe Tatjana Dedic
Projekt social ne ndihme te familjeve ne nevoj. Blerim. Mundesuar nga Xhemal Bexheti,
Amir Huseini, Enesa Memedi, Nida Mesimi, Zeidan Alili, Meriem Lesage, Shefije Bexheti, Mujo dhe Tatjana Dedic
Projekt social ne ndihme te familjeve ne nevoj. Blerim. Mundesuar nga Xhemal Bexheti,
Amir Huseini, Enesa Memedi, Nida Mesimi, Zeidan Alili, Meriem Lesage, Shefije Bexheti, Mujo dhe Tatjana Dedic
Projekt social ne ndihme te familjeve ne nevoj. Blerim. Mundesuar nga Xhemal Bexheti,
Amir Huseini, Enesa Memedi, Nida Mesimi, Zeidan Alili, Meriem Lesage, Shefije Bexheti, Mujo dhe Tatjana Dedic
Projekt social ne ndihme te familjeve ne nevoj.
Ndihme e mundesuar nga shoqata V.H.K Istanbul
Projekt social ne ndihme te familjeve ne nevoj.
Ndihme e mundesuar nga shoqata V.H.K Istanbul

Sipas arkivit te Myftinise Puke per vitin 2022 Myftinia Puke ka mundur te jete prane qindra familjeve ne nevoj, duke u kthyer keshtu shpresen familjeve te varfer dhe duke ua zbutur sadopak vuatjet e tyre. Ne kuader te muajit ramazan Myftinia Puke me mbeshtetjen e KMSH, te fonacioneve si dhe te donatoreve te ndryshem beri te mundur shtrim e disa iftare per agjeruesit e ramazanit. Me mbeshtetjen e KMSH-se Myftinia Puke organizoj shtrim te Iftar ne fshatin Iballe dhe nje pjese ne qytetin e Pukes. Nders shoqata Yardimeli beri te mundur shtrimin e nje iftar per 200 persona per te vijuar me disa iftare te tjera te shtruan nga: Ajet Laçi, Rifat Kabashi, Aranit Gezim Hadroj etj

Nga iftari i shtruar nga Myftinia Puke ne bashkepunim me shoqaten Yardimeli per agjeruesit ne qytetin e Pukes. Ramazan 2022
Nga iftari i shtruar nga Myftinia Puke ne bashkepunim me shoqaten Yardimeli per agjeruesit ne qytetin e Pukes. Ramazan 2022
Nga iftari i shtruar nga Myftinia Puke ne bashkepunim me shoqaten Yardimeli per agjeruesit ne qytetin e Pukes. Ramazan 2022
Nga iftari i shtruar nga Myftinia Puke ne bashkepunim me shoqaten Yardimeli per agjeruesit ne qytetin e Pukes. Ramazan 2022
Iftar i shtruar nga Komuniteti Mysliman i Shqiperise per agjeruesit ne fshatin Iballe
Iftar i shtruar nga Ajet Laçi & Elvin Laçi per agjeruesit ne Puke
Iftar i shtruar nga Rifat Kabashit per agjeruesit ne qytetin e Pukes.
Nga iftari i shtruar ne qytetin e Pukes nga Aranit Hadroj

Per te mesuar me shume mbi aktivitetin social te Myftinise Puke per vitin 2022 ju ftojme te lexoni tabelen e poshte shenuar.

  • Aktivitete të tjera

   Gjate vitit Myftiu i Pukes ka pritur dhe zhvilluar disa vizita zyrtare. Me date 24 shkurt 2022 Myftiu i Pukes Gezim Kopani priti ne nje takim perfaqesuesit e sektorit te thirrjes islame prane Fondacionit Mirenjohja te cilet i dhuruan Myftinise Puke 10 tituj librash me nje sasi prej 400 kopjesh.

N/Kryetari i KMSH H.Taulant Bica gjate vizites ne Myftinin e Pukes (27.2.2022)
Dhurimi i librave nga Fondacioni Mirenjohja

Me date 27 shkurt 2022 Myftiu Gezim Kopani sebashku me disa antar te Keshillit te Myftinise priti N/Kryetari e Komunitetit Myslimante Shqiperis H.Taulant Bica Me date 10 mars 2022 Myftiu i Pukes Gezim Kopani zhvilloi nje vizite pune ne Myftinin e Prizrenit ku prit nga Kryetari i BKI Prizren Besim Berisha.

Nga takimi i Myftiut te Pukes Gezim Kopani me kreun e BKI Prizren Besim ef. Berisha
Nga takimi i Myftiut te Pukes Gezim Kopani me kreun e Shoqates V.H.K. Istanbul Ridvan Seferaj
Vizita e perfaqesuesit te shoqates Turke Yardimeli zhvilluar me Myftiun e Pukes
Nga vizita e nje perfaqesie nga fshati Trun zhvilluar me Myftiun e Pukes
Vizite ngushellimi e Myftiut te Pukes ne familjen Ademi ne Podujeve per vdekjen e Imamit H.Adem Ademi

Po ashtu Myfti Gezim Kapni zhvilloi vizite zyrtar ne qendren e shoqates V.H.K Istanbul per te vijuar me pritjet e tjera qe Myftiu i Pukes Gezim Kopani i beri perfaqesuesit te shoqates Turke Yardimeli etj. Po ashtu Myftiu i Pukes ka pritur perfaqsues te fushes se artistastave, shkrimtar historian si dhe nje delegacion te vllaznis se fisit te Kabashit me banim ne Kabash te Prizrenit.

Vizita e vellezerve Kabashas ne Myftinin e Pukes. dt;.05.11.2022
Vizita e vellezerve Kabashas ne Myftinin e Pukes. dt;.05.11.2022
Vizita e vellezerve Kabashas ne Myftinin e Pukes. dt;.05.11.2022
Vizita e vellezerve Kabashas ne Myftinin e Pukes. dt;.05.11.2022

Myftiu Gezim Kopani sebashku me disa nga anetaret e Keshillit te Myftinise Puke zhvilloi vizite zyrtare me date 25 maj 2022 ne Famullin e Kishes Katolike te qytetit Puke. Me date 27 dhjetor 2022 Myftiu i Pukes priti ne nje vizite pune perfaqesuesit e Vakf Investimeve prane KMSh-se dhe nje perfaqesues te Fondacionit Mirenjohja.

Nga vizita e Myftiut te Pukes ne Famullin e qytetit te Pukes. Dt.25.12.2022
Nga vizita e nje grupi pune nga KMSH dhe nje perfaqesues i Fondacionit Mirenjohja ne Myftinin e Pukes. Dt;27.12.2022

Po ashtu gjate vitit Myftiu i Pukes Gezim Kopani ka zhvilluar disa programe me famijet e qytetit Puke dhe jo vetem.

Analiza e Punes u pergatit nga : Myftiu Gezim Kopani dhe Sekretari i Keshillit te Myftinise Puke Ylli Hadroj dhe u miratua ne mbledhjen e radhes nga Keshilli i Myftinise Puke zhvilluar me date; 14 janar 2023