Flet

Ne punim…

Materiali eshte ne punim…

Keshilli islam i fshatit Flet, vitit 2003

1.Halit Mustafa
2.Beslim Delia
3.Luan Tahiri
4.Sadik Sadria
5.Riza Zeqa

Ne progjesin e zgjedhjes nga ana e Myftinise Puke kan marr pjese: Ibrahim Hoxha (Myfti),  Armir Mehaj (Sekretar), dhe Qazim Kopani (Administrator)

Sipas arkivit te Myftinise Puke e dhene nga formulari i dt. 22.06.2003 , firmosur edhe nga Kryetar i fshatit Ram Selmani

Zhvillohet ne qytetin e Fushe Arrezit takim ne kuader te muajve te “Mire”

Myftinia Puke ka zhvilluar ne qytetin e Fushe Arrezit nje takim ne kuader te fillimit te muajve te 3 muajve te “Mire” 1.Rexhep, 2. Shaban dhe 3. Ramazan. Takimi u hap me disa ajete Kur’anor nga imam Erjon Laçi per te vijuar me fjalen pershendetese te aktivistit te Myftinise Puke Basri Selimaj. Me pas aktivitetin […]