Vlersime

ÇERTIFIKATAT E NDERIT AKODRDUAR NGA KESHILLI I MYFTINISE SE RRETHIT PUKE ME RASTIN E 25 VJETORIT TE RIORGANIZIMIT TE MYFTINISE SE RRETHIT PUKE

 

Me vendim nr.01 date;24.01.2016 Keshilli i Myftinise se rrethit Puke vendosi akodrimin e titullit:

1.Çertifikatë “Pishtar Islam” Pas Vdekjes i jepet: H. Musa Dizdari (Hoxhë Puka)

“Për kontributin e dhënë si Myftiu i Parë i Myftinisë së rrethit Pukë, si imam në Xhamin e Kodër Qytezës Pukë (Laçaj), dhe Ndihmës së dhënë për Lidhjen Shqiptare të Prizrenit.”

2.Çertifikatë “Pishtar Islam” Pas Vdekjes i jepet: H.Zenel Hoxhë Mahaj:

“Për kontributin e dhënë si Myfti i rrethit Pukë në forcimin e besimit islam sipas traditës Profetike, si dhe për punën e veçantë në Mejtepin e Xhamis së Kodër Qytezë – Pukë (Laçaj) me brezin e ri.”

3.Çertifikatë “Pishtar Islam” Pas Vdekjes i jepet: Sadik Luma Prishtina

“Për kontributin 30 vjeçarë të dhënë si Imam në Xhamin e fshatit Kabash-Pukë dhe si mësues në Mejtepin e kësaj xhamie.”

4.Çertifikatë “Mirënjohje” Pas Vdekjes i jepet: Sahit Hoxha

“Për kontributin e dhënë përgjatë një dekade si imam në xhamin e fshatit Kabash Pukë, Pistë etj.”

5.Çertifikatë “Mirënjohje” Pas Vdekjes i jepet: Beqir Laçi

“Për kontributin e dhënë përgjatë një dekade si Imam i Xhamisë së vjeter Kodër Hani Pukë dhe si mësues në Mejtepin e kësaj Xhamie.”

6.Çertifikatë “Pishtar Islam” Pas Vdekjes i jepet: H.Elez Hoxha

“Për kontributin e dhënë si Myfti i rrethit Pukë në rihapjen e besimit islam, si dhe të ndërtimit të Xhamisë së Re të qytetit të Pukës.”

7.Çertifikatë “Pishtar Islam” Pas Vdekjes i jepet: H.Ibrahim Hoxha

“Për kontributin e dhënë si Imam dhe Myfti i rrethit Pukë në rihapjen e besimit islam, si dhe të organizimit të strukturave islame në rrethin e Pukës.”

8.Çertifikatë “Mirënjohje” Pas Vdekjes i jepet: Bek Selmani

“Për kontributin e dhënë pranë Myftinisë së rrethit Pukë si Anëtar i Këshillit të kësaj Myftinia si dhe të Këshillit të Përgjithshëm të Komunitetit Mysliman.”

9.Çertifikatë “Mirënjohje” i jepet: Xhemal Meçi

“Për kontributin 25 vjeçar si Anëtar i Këeshillit të Myftinisë së rrethit Pukë si dhe per grumbullimin e materialeve historike të Myftinisë Pukë ndër vite.”

10.Çertifikatë “Mirënjohje” i jepet: H.Adem Ademi

“Për kontributin e dhënë si Imam në vitet 1993-1995 në hapjen e dijes islame në rrethin e Pukës, nëpërmjet kursve të ndryshme islame.”

11.Çertifikatë “Mirenjohjë” i jepet: Astrit Kuçi

“Për kontributin e dhënë në sigurimin e truallit të Xhamisë së Re Pukë dhe si Anëtar i Këshillit të Myftinisë Pukë, dhe Anëtar i Këshillit të Përgjithshem të Komunitetit Mysliman të Shqipërisë.”

12.Çertifikatë “Mirënjohje” i jepet: Armir Mehaj

“Për kontributin e dhënë si Sekretar në ngritjen e strukturave islame pranë Myftinisë së rrethit Pukë si dhe në ideimin e disa aktiviteteve islame në rrethin e Pukës.”

13.Çertifikatë “Mirënjohje” i jepet: H.Qazim Kopani

“Për kontributin e dhënë pranë Myftinisë Pukë si Administrator, Myezin dhe Anëtar i Këshillit të Myftinisë si dhe për ndihmën e dhënë në ngritjen e strukturave islame në rrethin e Pukës.”

14.Çertifikatë “Mirënjohje” Pas Vdekjes  i jepet:Arif Hysen Shkreli

“Për kontributin e dhënë në hapjen e dijes islame në zonën e Fushë Arrëzit si dhe të mbeshtetjes së dhënë në Myftininë e rrethit Pukë.”

15.Çertifikatë “Mirënjohje” Pas Vdekjes  i jepet: Sulejman Asllanaj

“Për kontributin e dhënë si Këshilltar i Myftinisë Pukë në ngritjen e traditës islame të këtij qyteti.”

16.Çertifikatë “Mirënjohje” i jepet: Besnik Lluka

“Për kontributin 15 vjeçar si Anëtar i Këshillit të Myftinisë së rrethit Pukë, per zonën e Rrapes, në hapjen dhe gjallërimin e jetës islame të kësaj zone.”

17.Çertifikatë “Falenderimi” i jepet: H.Halit Ringaj

“Për kontributin e dhënë si Anëtar i Këshillit të Myftinisë së rrethit Pukë, dhe si Myezin i Xhamisë Pukë.”

18.Çertifikatë “Mirënjohje” i jepet: Basri Selimaj

“Për kontributin 15 vjeçar si Anëtar i Këshillit të Myftinisë së rrethit Pukë, për zonën e Fushë Arrëzit në hapjen dhe gjallërimin e jetes ialme të këtij qyteti.”

19.Çertifikate “Mirënjohje” Pas Vdekjes i jepet: Binak Alia

“Për kontributin 15 vjeçare të dhënë si Këshilltar i Xhamisë Pukë si Ndihmës Myezin i Xhamisë Pukë. ”

20.Çertifikatë “Pishtar Islam” i jepet: Shoqates Vellazerore Humanitare Kulturore Istanbul

“Për kontributin e dhënë Myftinisë Pukë në ndihmë të familjeve në nevojë, mbështetje me burse studimi për nxënësit pukjan, si në zhvillimin e aktiviteteve të ndryshme kulturore islame.”

21.Çertifikatë “Pishtar Islam” i jepet: H.Sait Fishta

“Për kontributin e dhënë në ndertimin e Xhamisë së fshatit Qerret Pukë, si dhe për mbështetjen e dhënë në projekte të ndryshme sociale.”

22.Çertifikatë “Pishtar Islam” i jepet: Fondacionit të Çeshtjeve Fetare të Turqisë (Diyanet Vakfi) Zyra e Shqipërisë

“Për kontributin dhe mbështetjen e dhënë Myftinisë Pukë në zhvillimin aktiviteteve të ndryshme islame si dhe në mbeshtetje të familjeve në nevojë në rrethin e Pukës.”

23.Çertifikatë “Falenderimi” i jepet: Puka Televizion (Ramazan Ringaj)

“Për kontributin e dhënë në pasqyrimin e veprimtarive të Myftinisë së rrethit Pukë.”

24.Çertifikatë “Mirënjohje” i jepet: Fondacionit “Mirësia” Tiranë

“Për kontributin e dhënë Myftinisë Pukë në ndihmë të familjeve me jetim, familjeve në nevoj, dhe mbështetjen e dhënë në zhvillimin e aktiviteteve të ndryshme islame në rrethin e Pukës.”

25.Çertifikatë “Falenderimi” i jepet: H.Liljan Idrizaj

“Për kontributin e dhënë  në ndihmë të ndërtimit të xhamisë së fshatit Qerret Pukë.”

26.Çertifikatë “Mirënjohje” i jepet: Myftinisë Prizren

“Për kontributin e dhënë në mbështetje të Myftinisë Pukë në aktivitete të ndryshme islame dhe në krijimin e bashkëpunimeve institucionale mes dy Myftinive tona.”

27.Çertifikatë “Falenderimi” i jepet: H. Lutfi ef.Ballek

“Për kontributin e dhënë në vitet 1994-1995 dhe projekteve të ndryshme sociale mbështetese për Myftinin e rrethit Pukë në vitet 2014-2015.”

28.Çertifikatë “Mirënjohje” i jepet: Ambasades së Kuvajtit, Tiranë

“Për kontributin dhe mbeshtetjen e dhënë Myftinisë Pukë në ndihmë të familjeve në nevojë.”

29.Çertifikatë “Mirënjohje” i jepet: Ismet Kabeta

“Për kontributin e dhënë si familje në rindërtimin e Xhamisë së fshatit Iballe Pukë.”

30.Çertifikatë “Mirënjohje” i jepet: Muhamet Brahaj

“Për kontributin e dhënë si familje në ndërtimin e Xhamisë se Re në fshatin Kryezi Pukë.”

 

Vlersime këto të dorëzuara me datë: 13.05.2016 dhe me datë: 15.05.2016 Me rastin e 25 Vjetorit të Riorganizimit të Myftinisë së rrethit Pukë.

20160515_122552 20160515_122921 20160515_122223 20160515_122316 20160515_123254 20160515_123141 20160515_123035 20160515_123513(0) 20160515_123403 20160515_123615 20160515_123700 20160515_12373620160513_135424 20160513_134237 20160513_134130 20160513_135201 20160513_135351

Prane familjeve te prekura nga termeti

Pas termetit te dates 26 nentorit 2019 dhe apelit te Komunitetit Mysliman te Shqiperise per solidarizim ne ndihme te familjeve te prekura nga termeti, edhe Myftinia Puke sebashku me donator vendas dhe jo vetem ka qene prane familjeve te prekura nga termeti ne; Thuman, Kurbin e Bubq. Pas termetit Myftiu i Pukes Gezim Kopani ka […]