Myftiu i Pukes Gezim Kopani zhvillon takim zyrtare me kreun e ZRPP Puke

Gjate dites se sotme 02.02.2018 Myftiu i Pukes Gezim Kopani zhvilloj nje vizite zyrtare ne Zyren 20180202_095043Vendore te Regjistrimit te Pasurive te Palujtshme Puke nga ku u prit nga Krye regjistruesi Gjoke Nikolli.

Myftiu i Pukes Gezim Kopani pasi uroj Gjoke Nikollin per detyren e re ne krye te ZRPP Puke u diskutuan disa çeshtje qe kan te bejne me pronat vakuf te Myftinise Puke si dhe per saktesimin e disa dokumentacioneve.

Krye regjistruesi i ZRPP Puke Gjoke Nikolli pasi falenderoj Myftiu e Pukes per viziten dhe urimin shprehu gadishmerin e bashkepunimit mes dy institucioneve. Nderkohe gjate dites se sotme Myftinia Puke beri aplikimin per marrjen e çertifikaten e objektit te Xhamise Puke pasi ne vitin 2016 ishte leshuar vertetim hipotekore.

Xhamia e re Puke u ndertuar ne vitin 1998 dhe objekti i saj (pa token perreth) ka nje siperfaqe prej 237 m2.

20180202_095210 20180202_095143

Leave a Reply

Myftiu i Pukes Gezim Kopani takim urimi me rastin e zgjedhjes ne Krye te KMSH te H.Bujar Spahiu

Sot, 19 mars 2019, Myftiu i Pukes Gezim Kopani i shoqeruar nga disa antar te Keshillit te Myftinise Puke zhvilloj nje vizite zyrtare ne Komunitetin Mysliman te Shqiperise me rastin e zgjedhjes se H.Bujar Spahiut ne krye te KMSH-se. Me kete rast Myftiu i Pukes Gezim Kopani ne emrin e tij personal, te Keshillit te […]