Njoftim: Me 11.11.2017 zhvillohet ne Puke simpoziumi “Mejtepet e Myftinise Puke dhe Roli i Tyre”

Per here te pare me lejen e Zotit diten e shtune 11 nentor 2017, ora 11:00 Myftinia Puke zhvillon simpoziumin te titulluar: “Mejtepet e Myftinise Puke dhe Roli i Tyre.”

Ne kete aktivitet do marrin pjese zyrtare te larte te fese islame brenda Republikes se Shqiperise, dhe zyrtare te larte islam nga Republika e Kosoves.

Aktiviteti do jete i pasur me kumtesa te rendesishme, dhe e vecanta do jete nje dokumentar i shkurter qe Myftinia Puke do e publikoj ne kete aktivitet, ndersa Myftiu i Pukes Gezim Kopani do sjell disa fakte te rendesishme mbi Mejtepet e Pukes, fakte te cilat nuk jane publikuar me pare.

Hyrja eshte me ftese !
Per ftest mund te paraqiteni prane Myftinise Puke, Xhamia Puke.

9 13

Leave a Reply

Myftiu i Pukes Gezim Kopani zhvillon takim zyrtare me kreun e ZRPP Puke

Gjate dites se sotme 02.02.2018 Myftiu i Pukes Gezim Kopani zhvilloj nje vizite zyrtare ne Zyren Vendore te Regjistrimit te Pasurive te Palujtshme Puke nga ku u prit nga Krye regjistruesi Gjoke Nikolli. Myftiu i Pukes Gezim Kopani pasi uroj Gjoke Nikollin per detyren e re ne krye te ZRPP Puke u diskutuan disa çeshtje […]