Mbeshtetje sociale per familjet ne nevoj gjate muajit Ramazan 2017 (Foto)

20170601_195421 20170601_195225 20170601_195326 20170603_111641 20170603_111134 20170601_195421 20170603_113841 20170603_125822 20170603_123607 20170603_125931 20170603_125957 20170603_130219 20170604_120850 20170604_120827 20170604_120653 20170604_125708 20170604_125735 20170604_125744 20170604_125819 20170605_101908 20170605_101900 20170604_130446 20170604_130307 20170604_125928 20170605_101923 20170605_102001 20170605_102015 20170605_102044 20170605_103124

Leave a Reply

Mejtepet e Myftinisë Pukë dhe Roli i tyre 1523-2017

Mejtepet e Myftinisë Pukë dhe Roli i tyre Nga; Gezim Kopani , Myfti i Pukës Abstrakt Hyrja e besimit islam ne rrethin e Pukës (1523), ku pasardhësit e Princ Progon Dukagjini u konvertuan në besimin mysliman duke filluar nga Mustaf Pasha. Në vitin 1947 u vëndos Kajmekami në Pukë (vendi ku sot quhet Koder Hani), dhe më pas u ndërtua xhamia […]