Puke; Inagurohet xhamia e fshatit Qerret (foto)

DSC_0060 DSC_2827 DSC_2829 DSC_2831 DSC_2898 DSC_2853 DSC_2851 DSC_2861 DSC_2843 DSC_2846 DSC_2826 DSC_0062 DSC_0057 DSC_0039 18622306_1363892810363417_7559713832668373516_n 18556934_1363892840363414_7644612912181574400_n DSC_2863 DSC_2867 DSC_2873 DSC_2876 DSC_2890 DSC_2891 DSC_2892 DSC_2900 DSC_2905 DSC_2911 DSC_2923 DSC_2958 20170521_125419 DSC_0033 DSC_0002 DSC_0014 20170521_114508 20170521_125354 20170521_124910 DSC_0133 20170521_114143 20170521_114457 20170521_112512 DSC_0039 DSC_0045 DSC_0131 DSC_0098 DSC_0089 DSC_0075 DSC_0074 1111 DSC_2819 DSC_2817 DSC_2814 DSC_2800 DSC_2799 DSC_2798 DSC_2960 DSC_2962 DSC_2879

Leave a Reply

Mejtepet e Myftinisë Pukë dhe Roli i tyre 1523-2017

Mejtepet e Myftinisë Pukë dhe Roli i tyre Nga; Gezim Kopani , Myfti i Pukës Abstrakt Hyrja e besimit islam ne rrethin e Pukës (1523), ku pasardhësit e Princ Progon Dukagjini u konvertuan në besimin mysliman duke filluar nga Mustaf Pasha. Në vitin 1947 u vëndos Kajmekami në Pukë (vendi ku sot quhet Koder Hani), dhe më pas u ndërtua xhamia […]