Vijon shperndarja e pakove ushqimore ne Fushe Arrez

Myftinia Puke ne bashkepunim me Fondacionin e Zekatit ka vijuar shperndarjen e pakove ushqimore ne qytetin e Fushe Arrezit. Perfitues te ketyre pakove ishin familjet me aftesi ndryshe, te moshuar, te pastreh dhe disa familje qe jane pjese e skemes se ndihmes ekonomike.

Ne shperndarjen e pakove ushqimore ishin te pranishem perfaqesues te Fondacionit te Zekatit si dhe Myftiu i Pukes Gezim Kopani. Si cdo here edhe ne kete rast Myftiu i Pukes Gezim Kopani falenderoi Fondacionin e Zekatit i cili po vijon te jete prane familjeve pukjane te rrethit te Pukes. Edhe vjet ky fondacion mundesoi shperndarjen e disa kurbaneve ne rrethin e Pukes.

Nderkoh disa pako ushqimore u shperndane per familjet e pastreha ne qytetin e Pukes si dhe per disa te moshuar.

21.06.2016

20160621_141146 20160621_141208 20160621_141223 20160621_141231 20160621_141536 20160621_150526 20160621_150654

Leave a Reply