Takim me rastin e festes se Kurban Bajramit ne xhamin e fshatit Qerret

Sot me date 30.08.2017 Myftiu i Pukes Gezim Kopani zhvilloj nje takim me xhematin e xhamis se fshatit Qerret. 20170830_185021Myftiu Gezim Kopani predikoj mbi rendesin e festes se Kurban Bajramit dhe menyres se festimit. Myftiu ftoj te pranishmit qe te jene me prane Allahu me lutje e kurbane. Lutja ndaj Zotit eshte ajo qe gezon zemrat , dhe na ben me te dashur me njeri tjeterit. Tradita e devijuar e meparshme ku festat festoheshin me pije alkolike duhet ti lejm pas duke u kthyer ne natyrshmerin e festes se Kurban Bajramit.

Ne fund Myftiu Gezim Kopani sebashku me Anetrin e Keshillit te Myftinise Puke Beslim Shkjau dhe Kryeplakun e fshatit Gazmend Djaloshi u diskutuan per listen sociale si dhe u be evidentimi i numrit te frymeve myslimane te ketij fshati.

30.08.2017

20170830_185003 20170830_184745 20170830_185021

Leave a Reply