Shtrohet iftari i radhes ne qytetin e Pukes

Sot me 15.07.2015 Myftinia e rrethit Puke ne bashkepunim me Fondacionin “Miresia” u organizua shtrimi i nje iftari ne qytetin e Pukes.

Te pranishem ne kete iftare ishin familjet e jetimeve dhe xhemat nga xhamia e qyetit te Pukes. Ne fjalen e tij Myftiu i Pukes Gezim Kopani gjeti rastin te bej nje falenderim dhe rezyme te shkurter te te gjitha atyre qe mbeshteten Myftinin e Pukes ku u organizuan takime, iftare dhe shperndarje ushqimesh per familjet e varfra te rrethit te Pukes.

Nderkohe neser do organizohet iftari perbylles i muajit Ramazan.

Puke 15.07.2015

Leave a Reply