Nxenesit e Kur’anit zhvillojne ore mesimi te hapur ne Xhamin e Re Kryezi

Gjate dites se sotme, 17.4.2016 me organizimin e Shoqates Bashkesia Kultura Islame Puke ne bashkepunimin e 20160417_132504Myftinise se rrethit Puke u zhvillua per nxenesit e Kur’anit Fushe Arrez nje ore mesimi te hapur ne Xhamin e Re te fshatit Kryezi.

Nxenesit e Kur’anit Fushe Arrez gjate ores se mesimit te hapur praktikuan marrjen e abdesit dhe faljen e namazit te drekes ne Xhamin e Re te fshatit Kryezi. Edhe gjate kesaj ore nxenesit moren mesime nga mesuesja e tyre Erjola Kopani e cila shoqerohej nga Perfaqesuesja e Grues Myslimane per Fushe Arrezit Aida Pema dhe Vjollca Selimaj.

Me pas nxenesit zhvilluan edhe nje piknik te shkurter ne fshatin Kryezi.

Kryezi-Puke; 17.4.2016

20160417_134511 20160417_132504 20160417_132449 20160417_132333 20160417_132312 20160417_122127 20160417_124140 20160417_124730 20160417_132108 20160417_132210 20160417_114719

Leave a Reply