Njoftim:Me dt.23.05.2015 zhvillohet në Pukë seminari:Vlerat Kulturore nën Ndriçimin e Dijes Islame

Ftese
Ftese

Njoftim

Myftinia Pukë njofton se me datë 23 maj 2015 ora 11:00 në sallen e leksioneve të Pallatit të Kulturës Pukë zhvillon seminarin me titull: “Vlerat Kulturore nën Ndriçimin e Dijes Islame

Në këtë seminar do zhvillot ceremonia e dorëzimit të titullit “Qytetar Nderi” pas vdekjes imam Qazim Nushi akorduar nga Këshilli i Komunës Qerret.

Po ashtu dorëzimi i titullit “Mirënjohja e Qytetit” Shoqatës Vëllazërore Humanitare Kulturore Istanbul akorduar nga Këshilli i Bashkisë Pukë.

Në këtë seminar do mbahen kumtes për:

Jeten dhe kontributin e imam Qazim Nushi

Shoqata Istanbul, 10 vite kontribut në rrrethin e Pukës.

Fjala përshëndetëse e Myftiut Gezim Kopani

Fjala përshëndetëse e kreut të Këshillit të Komunes Qerret dhe Bashkisë Pukë

Fjala përshëndetëse e familjes së imam Qazim Nushi

Fjala përshëndetëse e përfaqsuesit të shoqatës V.H.K. Istanbul

etj.

Ju mirëpresim!

 

Leave a Reply