Ne kuader te muajit Ramazan Myftiu i Pukes zhvilloi nje takim me banoret e fshatit Flet

Me date 25.06.2015 Myftiu i Pukes Gezim Kopani i shoqeruar nga Antari i Keshillit te Myftinise Ali Latifi ne kuader te muajit Ramazan zhvilloi

Flet,Puke 25.6.2015
Flet,Puke 25.6.2015

nje takim me banoret e fshatit Flet,Puke.

Ky takim sherbeu per shpejgimin e disa rregullave dhe miresive te muajit Ramazan. Gjate predikimit te tij Myftiu Gezim Kopani nder te tjera tha: “…Muaji Ramazan eshte muaji i bashkimit te myslimaneve me njeri-tjetri. Eshte muaji ku punet e mira vlersohen dhjetra here me shume se ne muajit e tjere.Hz.Muhammed a.s. na tregon se: “Kushdo qe Agjeron muajin e Bekuar te Ramazanit me besim tek Allahu xh.sh, Allahu xh.sh ia fal gjynahet nga Ramazani ne Ramazan.” Po ashtu myftiu nuk la pa permendur edhe rendesin e nates se Kadrit.

Ne fund te ketij takimi per te pranishmit u shperndan literatura islame dhe disa pako ushqimore per banoret e ketij fshati.

Flet-Puke;25.06.2015

Leave a Reply