Ne kete feste te Bajramit Myftinia Puke ishte prane dhjetra familjeve ne rrethin e Pukes

 

Fal mbeshtetjes nga  disa donator si: Yardimeli, V.H.K Istanbul, Fondacioni Miresia , Y.C, G.A, R.V Myftinia Puke shperndau per dhjerta familje ne rrethin e Pukes mishin e kurbanit. Nga ky projekt social Myftinia Puke sebashku me grupet e punes shperndau mishin ne: Puke, Qerret, Dedaj, Rrape, Fushe Arrez, Kryezi, Iballe, Flet, Xath dhe Trun.

Me kete rast Myftinia Puke falenderon te gjithe donatoret te cilet mbeshteten Myftinine e Puke njekohesisht falenderojm e gjithe stafin dhe grupin e punes qe mundesuan inplementimin e projektit social te kurban bajramit 2017.

 

Date; 01-02-03-04 shtator 2017

20170902_141725
Puke
20170902_141753
Puke
20170902_141816
Puke
20170902_143450
Puke
Qerret
Iballe
Qerret
Qerret
Kryezi
Puke
Trun
Rrape
Iballe

 

Rrape
Fushe Arrez
Kryezi
Kryezi
Iballe
Iballe
Iballe

 

Leave a Reply