Nata e Miraxhit ne Xhamin e qytetit te Pukes.

Bisede fetare pas namazit te Ikindise me Xhematin e Pukes
Bisede fetare pas namazit te Ikindise me Xhematin e Pukes

Gjate dites se sotme Myftiu i Pukes Gezim Kopani ka zhvilluar nje bisede fetare me xhematin e Xhamise Puke me rastin e nates se Miraxhit.  Kjo bisede u zhvillua pas namazit te ikindise ku moren pjese dhjetra besimtare mysliman. Myftiu pasi predikoi mbi vlerat e muajit Shaban dhe te nates se Miraxhit u pergjigj pyetjeve te pranishmeve mbi ceshtje te ndryshme islame.

Puke 5/06/2013

 

Bisede fetare per naten e Miraxhit ne Xhamin e Pukes.
Bisede fetare per naten e Miraxhit ne Xhamin e Pukes.
Bisede fetare per naten e Miraxhit ne Xhamin e Pukes.
Bisede fetare per naten e Miraxhit ne Xhamin e Pukes.

 

Nata e Miraxhit ne Xhamin e qytetit te Pukes. 5/06/2013
Nata e Miraxhit ne Xhamin e qytetit te Pukes.
5/06/2013

 

 

Leave a Reply