Myftiu i Pukës zhvilloi një takim me prinderit e nxënësve të Kur’anit Fushë Arrëz

Me date 26.05.2016 Myftiu i Pukes Gezim Kopani ka zhvilluar nje takim me prinderit e nxenesve te 20160526_181426Kur’anit ne Fushe Arrez.

Gjate takimit Myftiu Gezim Kopani falenderoi prinderit per gadishmerin e treguar ne sjelljen e femijeve te tyre ne kete kurs me vlera te vecanta sa edukativ por edhe shpirterore.

Po ashtu nder te tjera Myftiu ndaloi edhe te organizatoret dhe mbeshtetesit e ketij kursi: “…Gjej rastin te falenderoj mesuesit dhe mbeshtetesit e kursit si shoqata Bashkesia Kultura Islame Puke e cila qe prej vitit 2003 ka organizuar kurse te tilla ne Fushe Arrez si dhe shoqaten Istanbul e cila tashme prej 4 vitesh pervec kursit te Pukes mbeshtet edhe kete te Fushe Arrezit. Ne fakt edhe ne si Myfti jemi munduar per te mbeshtetur kurset islame, por uroj qe mbeshtetjet tona te vin ne shtim; duke uruar ne suportin e KMSH-se dhe te tjereve rritjen e nxenesve te Kur’anit” tha Myftiu Kopani.

Nderkohe prinderit e nxenesve shprehen vlersime dhe falenderime per zhvillimin e kursit islam ne Fushe Arrez.

Aktualisht pran ketij kursi marrin mesim rreth 40 nxenes.

20160526_184043 20160526_182904 20160526_182319 20160526_182140 20160526_182023 20160526_175623 20160526_175847 20160526_175931 20160526_181426 20160526_181926 20160526_175541 20160526_175216 20160526_175016 20160526_174725 20160526_174548 20160526_174021

Leave a Reply