Myftiu i Pukës Gëzim Kopani zhvillon takim me nxënesit e Kur’anit në Iballe

Myftiu i Pukes Gezim Kopani i shoqeruar nga Kujdestari dhe N/Imami i Xhamise Iballe Durim Aga zhvilloi nje takim gjate ores se mesimit te Kur’anit me nxenesit e kesaj Xhamie

Myftiu Gezim Kopani pasi shikoi ecurin ne mesimin e disa Sureve te Kur’anit dhe te disa rregullave mbi rrite te ndryshme islame kerkoj nga nxenesit qe te rrisin nivelin e tyre me qellim azhornimin e tyre ne Medreset e Shqiperise.

Nderkoh nxenesit e Kur’anit te xhamise Iballe kete te diele do marrin pjese ne Konkursin islam qe do zhvillohet ne xhamin e Pukes ne organizimin e shoqates Bashkesia Kultura Islame Puke.

Kursi i Kur’anit ne xhamin e Iballes organizohet nga Myftinia Puke.

Iballe-Puke; 26.05.2016

20160526_141829 20160526_141944 20160526_142236 20160526_143903 20160526_144023 20160526_145207 20160526_145305 20160526_145322 20160526_145351 20160526_145413 20160526_145759 20160526_152047 20160526_152952

 

Leave a Reply