Myftiu i Pukës Gëzim Kopani zhvilloi një vizitë në Medresen Haxhi Sheh Shamia Shkodër

Myftiu i Pukës Gëzim Kopani sëbashku me disa anëtar të Këshillit të Myftinisë Pukë zhvilloi një vizitë në Medresen Haxhi Sheh Shamia Shkodër ku u priten nga drejtori prof. Kujtim Dërvishi dhe kordinatori Fehmi Dushku. Prej vitesh me këtë medrese Myftinia Pukë ka bashkëpunime në fushen e arsimit, por edhe në aktivitete të shumta fetaro kultuore që sëbashku kemi realizuar në Pukë etj. Kjo medrese mban titullin: “Urdhëri Naim Frashëri i Artë”

Shkodër 01.03.2023

Leave a Reply