Myftiu i Pukes Gezim Kopani takim ne qendres islame Dai Gjermani

Dai (1)

Myftiu i Pukes Gezim Kopani gjate nje vizite personale ne shtetin Gjermani, ka zhvilluar nje takim me drejtuesit e qendres Islame Shqiptare DAI Manhejm nga ku u prit nga kreun i kesaj qendre Amir Abdiu. Myftiu Gezim Kopani uroj drejtuesit e kesaj qendre per shembullin e dhene ne ruajtjen e besimit duke ndertuar kete qender mjaft te bukur dhe funksionale si dhe kontributet e tjera qe qendra ben. Ndersa kreun i qendres Amir Abdiu falenderoj Myftiun e Pukes per viziten e zhvilluar duke uruar per takime te tjera.

Gjermani,
Qershor 2019

Marr nga: http://gezimkopani.com/2019/07/02/takim-ne-xhamin-e-shqiptareve-dai-ne-gjermani/

Leave a Reply