Myftiu Gezim Kopani zhvilloi nje takim me banoret e Rrapes.

Ndalesa e rradhes e Myftiut te Pukes Gezim Kopani ishte ne Rrape u zhvilloi nje bisede ne kuader te

Rrape,Puke  07.07.2015
Rrape,Puke
07.07.2015

nates se Kadrit. Myftiu foli mbi vlerat qe mbart muaji i Ramazanit dhe ne vecanti nata e bekuar e Kadrit. Ai ftoj te pranishmit qe ne keto dite te ngelura te muajit Ramazan te shtojme punet e mira. Te ndihmojme njeri tjetrin si dhe te bejme dua per njeri-tjetrin pasi askush nuk e di se lutja e kujt pranohet. Po ashtu Myftiu vuri theksin mbi rendesin e fteses qe te gjithe ne mund tju bejme te afermeve tane per kryerjen e agjerimit, namazit.

Rrape-Puke 07.07.2015

 

Leave a Reply