Myftinia Puke shperndan pako me ushqime ne Qerret,Dedaj dhe Xathe

Myftinia Puke vazhdon te jete prane familjeve ne nevoje te rrethit Puke. Ndalesa e radhes ishte ne fshatin Qarret ky 20160615_184232Myftinia Puke me mbeshtetjen e Zyres se Keshilltarit per Ceshtjet Fetare prane Ambasades Turke Tirane shperndau dhjetra pako per familjet ne nevoje te ketij fshati. Ne shperndarjen e pakove mori pjese Myftiu i Pukes si dhe perfaqesuesi i Turkiye Diyaneti Yasin Sengul.

Ne fjalen e tij Myftiu Gezim Kopani falenderoj perfaqesuesin e Dijanetit te Turqise per mbeshtetjen e dhene familjeve ne nevoje pergjate muajit Ramazan ne rrethin e Pukes. Nderkohe Kordinatori i Zyres se Keshilltarit per Ceshtjet Fetare ne Ambasaden Turke Tirane falenderoi Myftinin e Pukes per bashkepunimin dhe realizimin e ketij projekti pergjate muajit Ramazan ne rrethin e Pukes.

Me pas Myftinia vijoi shperndarjen e pakove edhe ne fshatin Dedaj ku ndaluan edhe ne disa shtepi.

Po ashtu Myftinia Puke me mbeshtetjen e Fondacionit Zekatit ka bere te mundur shperndarjen e disa pakove ushqimore ne fshatin Xathe te Pukes. Ne shperndarjen e pakove ushqimore mori pjese Myftiu i Pukes Gezim Kopani si dhe Anetari i Keshillit te Myftinise Puke per kete zone Ali Latifaj.

23.06.2016

20160615_180624 20160615_180720 20160615_181923 20160615_184232 20160615_184328 20160615_184341 20160620_184508 20160620_184519 20160620_184801 20160620_184913 20160620_185421 20160620_185511 20160620_185559 20160623_184716 20160623_184809 20160623_184820 20160623_184858 20160623_184935 20160623_185107 20160623_185438 20160623_185704

 

Leave a Reply