Myftinia Puke organizon iftarin e radhes per agjeruesit pukjan

Gjate iftarit ne qytetin e Pukes 07.07.2015

Edhe kete vit shoqata Vellazerore Humanitare Kulturore Istanbul ne bashkepunim me Myftinine e rrethit te Pukes ka organizuar shtrimin e nje iftare per agjeruesit pukjan.

Ne kete iftar mori pjese Myftiu Gezim Kopani si dhe Sekretari i shoqates V.H.K. Istanbul Bledjan Mehmeti.Ne fund te iftarit Myftiu Gezim Kopani falenderoi shoqaten Istanbul per mbeshtetjen e dhene e cila vjen si shenje e vellazerimit qe kjo shoqate po nderton vit pas vit me myslimanet pukjan. Gjithashtu Myftiu shfrytezoi rastin per te predikuar ne lidhje me vlerat e muajit Ramazan dhe nates se Kadrit duke i ftuar  te pranishmit qe te ftojne te afermit e tyre ne rrugen e islamit. Nderkohe ne ditet ne vijim Myftinia Puke sebashku me shoqaten Istanbul do organizojne nje tjeter iftare.

Puke 07.07.2015

Leave a Reply