Myftinia Pukë në bashkëpunim me Big Market Pukë shpërndau në Pukë disa pako me ushqime

Ne kuader te muajit ramazan Myftinia Puke ne bashkepunim me Big Market Puke shperndau pako ushqimore per disa familje ne qytetin e Pukes. Ne fillim admistratoria e Big Market Elona Ndrecaj zhvilloi nje vizit ne Myftinin e Pukes ku u prit nga Myftiu Gezim Kopani . Ne fjalen e saj administratojra e Big Market falenderoj Myftiun per bashkepunimin dhe theksoj se ky bashkepunim do vazhdoj edhe ne te ardhmen.
Myftiu i Pukes Gezim Kopani pasi i uroj mirseardhjen administratores se Big Market Puke e njohu me aktivetet e Myftinise dhe ne fund i dorezoi nje çertifikate mirenjohje per mbeshtetjen.
Me pas te dy sebashku moren pjese ne shperndarjen e pakove ushqimore. (28 mars 2024)

Leave a Reply