Myftinia Pukë ndihmon me ushqime dhjetra familje në rrethin e Pukës

Gjate muajit prill 2016 Myftinia e rrethit Puke ne kuader te Muajve te Mire dhe Neteve te Mira u ka ardhur ne ndihme me ushqime dhjetra familjeve ne nevoje ne rrethin e Pukes.  Ne shperdarjen e pakove ushqimore u angazhuan Anetaret Keshillit te Myftinise se rrethit Puke dhe Myftiut Gezim Kopani.

Nga keto pako ushqimore perfituan rreth 70 familje ne zonat si: Qerret, Kabash, Puke, dhe fshati Trun.

Pakot ushqimore u mundesuan nga Fondacioni per Ceshtjet Fetare ( Diyanet Vakfi )Zyra e Shqiperise,Tirane.

Deri tani gjate keti viti Myftinia Puke ka zhvilluar disa bashkepunime me Fondacionin e Ceshtjeve Fetare (Diyanet Vakfi) Zyra e Shqiperise kryesisht ne ceshtjet sociale ne ndihme te familjeve ne nevoj si dhe seminare te ndryshme.

Prill 2016

13015261_10154243904923304_5305985679914907157_n 13043776_10154243905083304_236952843037819293_n 13087349_10154243904843304_6639319266917560125_n

20160405_150824 20160405_151020 20160405_173805 20160405_173818 20160405_173938 20160405_180602 20160405_180736 20160405_181008 20160405_181043 20160405_181146 20160405_181247 20160427_104554 20160427_104921 20160427_104948 20160427_181252 20160427_181638 IMG_0426 IMG_0427 IMG_0476 IMG_0481 IMG_0603

Leave a Reply