Myftinia Puke ndihmon familjen e Zef Jakut pas apelit te bere ne Ptv.

Familja Jaku ne fshatin Gojan duke marr ndihmat e grumbulluara nga Armir Mehaj dhe Ptv Gusht 2013
Familja Jaku ne fshatin Gojan duke marr ndihmat e grumbulluara nga Armir Mehaj dhe Ptv
Gusht 2013

Kushtet e veshtira ekonomike dhe jo vetem ka bere qe kryetari i familjes Zef Jaku te kerkoje mbeshtetjen e gazetarit te Ptv Armir Mehaj nepermjet televizionit lokak Ptv qe te ndihmohet.  Zefi sebashku me bashkeshorten e tij jane te papune, por edhe kushtet e renda ne shtepi ka bere qe Zefi te kerkoj ndihme ku te mundet.Familja Jaku eshte banor i fshatit Gojan te Pukes.

Ka mjaftuar kjo thirrje e Zef Jakut ne Ptv qe, edhe Myftinia e rrethit Puke ti jape ndihme ne ushqime per  familjen Jaku, te cilat jane te mjaftushem per nje muaj.

Apelit per ndihme ju pergjigjen edhe disa institucione dhe persona te tjere.

02 gusht 2013

Leave a Reply