Myftinia Puke ka zhvilluar zgjedhjen e Anetareve te ri te Keshillit te Myftinise Puke

     Ne zbatim te Statutit te Komunitetit Mysliman te Shqiperise, Myftinia Puke gjate muajit korrik 2019 ka organizuar zgjedhjen e Anetareve te ri te Keshillit te Myftinise Puke. Sipas propozimeve dhe votime te bera, Anetaret e ri te Keshillit te Myftinise Puke jane:

1.Gezim Kopani                (Myfti)
2.Bekim Sokoli                 (Imam,Anetar)
3.Erjon Laçi                      (Imam,Anetar)
4.Xhemal Meçi                 (Anetar)
5.Arber Hoxha                  (Anetar)
6.Ylli     Hadroj                  (Anetar)
7.Hasan Laçi                    (Anetar)
8.Gazmend Dialoshi         (Anetar)
9.Halit   Ringaj                  (Anetar)
10.Ramadan Hoxha         (Anetar)
11.Mustaf   Mehaj             (Anetar)
12.Yljan     Laçi                 (Anetar)
13.Durim  Aga                  (Anetar)

Nderkoh ne fillim te muaji gusht 2019, Myftinia Puke do bej konsituimin e Keshillit te ri te Myftinise Puke si dhe zgjedhjen e Anetarit te ri te Keshillin e Pergjithshem te Komunitetit Mysliman te Shqiperise, anetar i cili del nga Keshilli i Myftinise Puke.

Sqarim: Myftiu dhe Administratori per shkak te funksionit jane anetar te perhershem te Keshillit te Myftinise Puke.

 

Leave a Reply