Momente nga inagurimi i Xhamise se Re Puke. 03.04.1998

Momente nga inagurimi i Xhamise se Re Puke.
03.04.1998
Nder te tjere ne pamje jane: H.Elez Hoxha,N/Kryetari i Komunitetit Mysliman te Shqiperise Shyqyri Bylyku, H.Ibrahim Hoxha, Halit Furriku, Xhemal Meçi, Haki Ademi, etj si dhe kori i nxenesve duke kenduar ilahi.

 

Leave a Reply