Kreu i shoqates Istanbul Ridvan Seferaj viziton Myftinine e Pukes

Gjate paradites se sotme, date; 26.03.2016, Myftiu i rrethit Puke Gezim Kopani mirepriti kryetarin e shoqates Istanbul z.Ridvan Seferaj.

Ne fjalen e mireseardhjes Myftiu Gezim Kopani falenderoi kryetarin e shoqates Istanbul per bashkepunimet e realizuar nder vite si dhe aktivitet qe zhvillohet sot ne qytetin e Pukes. Ai gjithashtu falenderoi edhe drejtuesit e Medresese H.Sh.Shamia Shkoder per mbeshtetjen e vazhdueshme qe i kan dhene Pukes ne fusha te ndryshme.

Ndersa kreu i shoqates Istanbul Ridvan Seferaj falenderoi Myftiun e Pukes per pritjen si dhe per bashkepunimet e vazhdueshme ndermjet dy institucioneve. Bashkepunimi yne me Myftinin e Pukes do vijoje pasi ky vend ka nevoje per aktivitete islame dhe sociale.

Puke; 26.03.2016

 

Leave a Reply