Keshilli i Myftinise Puke zhvillon mbledhjen e radhes.

Gjate mbledhjes se Keshillit te Myftinise Puke  13.10.2013
Gjate mbledhjes se Keshillit te Myftinise Puke
13.10.2013

Sot me date 13 tetor 2013 Keshilli i Myftinise se rrethit Puke ka zhvilluar mbledhjen e radhes me kete rend dite:

1.Analiza e punes per gjashte mujorin e pare te vitit 2013.

2.Organizimi i festes se kurban Bajramit.

3.Te ndryshme.

Mbledhja u drejtua nga Myftiu i Pukes Gezim Kopani. Keshilli i Myftinise se rrethit Puke pasi diskutoi miratoj analizen e punes per gjashte mujorin e pare te vitit 2013. Mori ne shqyrtim kerkesen e Bekim Sokolit i cili deshiron te behet imam  si dhe planin e punes per organizimin e festes se Kurban Bajramit.

Ne lidhje me kurban Bajramin Myftiu i Pukes Gezim Kopani informoi keshilltaret  se: “Kete kurban Myftinia e rrethit Puke ne bashkepunim me KMSH,Diyaneti i Turqise, Shoqaten “Istanbul” etj, do mundesohet shperndarja e afro 400 qese mish kurbani.”

Mbi kete numer, Keshilli i Myftinise Puke vendosi qe mishi i kurban Bajramit te shperndahet ne: Puke, Qerret, Dedaj, Lajthize, Rrape, Fush-arrez, Xathe, Flet, Kryezi, Iballe dhe Kabash. Keshilli i Myftinise se rrethit Puke ngriti edhe grupet e punes mbi shperndarjen e Kurban Bajramit.

 

 

Leave a Reply