Gjurmët e besimit islam në fshatin Kryezi, Pukë.

Mbishkim i vendosur ne murin e nje shtepia ne fshatin Kryezi-Puke
Hyrja ne shtepi ne fshatin Kryezi-Puke

Fotografia e parë dhe e dytë është në hyrje të një shtëpie myslimane në lagjen Arifaj. Ndërsa fotografia e tretë është bërë tek varrezat e vjetra, sipër xhamisë së vjetër të fshatit Kryezi – Pukë.


Pergatiti
Gezim KOPANI

Varrezat myslimane ne fshatin Kryezi-Puke. Ketu ka te shkruar: “Ganiu i biri i Elez Mustafes.” Viti 1931

Burimi: https://gezimkopani.blogspot.com/2021/09/gjurmet-e-besimit-islam-ne-fshatin.html

Leave a Reply