Gezuar 8 marsin !

Myftinia Puke me  rastin e festes se 8 marsit uron te gjithe grate dhe nenat pukjane dhe jo vetem Gezuar festen e 8 marsit! Islami eshte ai qe i dha vlera dhe e ngriti femren ne piedestalet me te larta te cilat nuk mund te imagjinoheshin para ardhjes se  hz.Muhammed a.s.

Hz.Muhammed a.s. ka thene: “Xhenneti eshte nen kembet e nenes.”

Leave a Reply