Falet namazi i Fiter Bajramit ne fshatin Qerret

Qe ne oret e para te mengjesit besimtaret mysliman te fshatit Qerret i jane drejtuar xhamis se fshatit per te falur namazin e Fiter Bajramit. Ceremonia zyrtare dhe falja e namazit te Fiter Bajramit u drejtua nga imam Erjon Laçi i cili nder te tjera tha: “Lam pas nje muaj te bekuar duke shpresuar ne shperblimin e Allahut xh.sh. si dhe duke e udhezuar veten qe edhe ne muaj e tjere te jemi ashtu si ne muajin ramazan…”

Qerret-Puke: 04.06.2019

IMG-20190604-WA0140 IMG-20190604-WA0142 IMG-20190604-WA0143 IMG-20190604-WA0148 IMG-20190604-WA0153 IMG-20190604-WA0154 IMG-20190604-WA0157

 

Leave a Reply