Myftinia Puke ndihmon familjen e Zef Jakut pas apelit te bere ne Ptv.

Kushtet e veshtira ekonomike dhe jo vetem ka bere qe kryetari i familjes Zef Jaku te…

KMSH hap fushaten e donacioneve per xhamin e madhe te Tiranes.

KMSH HAP FUSHATËN E DONACIONEVE PËR XHAMINË E MADHE TË TIRANËS Komuniteti Mysliman i Shqipërisë hap…

10 ditët e fundit të Ramazanit dhe Nata e Kadrit, simpozium në Universitetin Bedër

Qendra Kërkimore Zhvillimore për Studime Islame në Universitetin Bedër, organizoi paraditen e sotme (29 Korrik 2013)…

Sidrit Bejleri: Edhe politikanët e VIP-at kanë nevojë për Zotin

Këngëtari Sidrit Bejleri, një nga emrat më të dashur të muzikës shqiptare e sidomos të performancave…

Sofra e iftarit mbledh qindra besimtarë përpara Medresesë së Tiranës

Të shumta janë iftaret e organizuar nga Komuniteti Mysliman dhe Medreseja e Tiranës, të kthyera tashmë…

KMSH shtron iftarin e parë të Ramazanit 2013

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë ka shtruar mbrëmjen e sotme (9 Korrik 2012) iftarin e parë të…

Deklarat per mediat nga KMSH me rastin e zgjedhjeve te 23 qershorit 2013

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë, duke vlerësuar rëndësinë e ushtrimit të së drejtës kushtetuese përmes votës së…

Islami, lëvizje për rend botëror (1)

Qysh në 622 pas Krishtit, në ditën e parë të Hixhretit ose të epokës islame –…

Shkolla e Lartë “Hëna e Plotë” ( Bedër) përfundon procesin e akreditimit

Shkolla e Lartë “Hëna e Plotë” (Bedër) përfundon procesin e akreditimit. Pas një pune të gjatë,…