Këshilli 2019 – 2023

20190803_112928

Këshilli i Myftinisë së rrethit Pukë ( 2019 – 2023 )

1.Gezim Kopani                     (Anetar & Myfti)

2.Arber Hoxha                        (Anetar, & Anetar i KP-se)

3.Ylli Hadroj                            (Anetar & Sekretar i Keshillit)

4.Xhemal Meçi                        (Anetar)

5.Erjon Laçi                             (Anetar & Imam)

6.Halit Ringaj                           (Anetar)

7.Mustaf Mehaj                       (Anetar)

8.Ramadan Hoxha                   (Anetar)

9.Hasan Laçi                            (Anetar)

10.Gazmend Djaloshi              (Anetar)

11.Yljan Laçi                             (Anetar)

12.Durim Aga                            (Anetar)

 

Shenim:
Per te meshuar me shume rreth rolit te Keshillit te Myftinise Puke mund ta beni duke klikuar ne kete link: http://myftiniapuke.org/?page_id=353

LISTA E AKTIVISTEVE TE MYFTINISE NE RRETHIN E PUKES *

1.Astrit Mata – Rrape
2.Elez Hadroj – Kabash
3.Beslim Delia – Flet
4.Ali Latifi – Xathe
5.Mustaf Arifaj – Kryezi
6.Isuf Diku – Trun
7.Ramiz Caka – Micoj
8.Basri Selimaj – Fushe Arrez
9.Ardit Toska – Qerret
10.Shpetim Dhjaku – Rrap
11.Qamil Brahimi – Fushe Arrez
12.Mir Milla-  Fushe Arrez
13.Agron Meçi – Fushe Arrez

*SQARIM: Aktivistet nuk jane anetar te Keshillit te Myftinise Puke. Ata jane vullnetar qe ndihmojne Myftinin per zhvillimin e veprimtarive te ndryshme.

Zhvillohet ne qytetin e Fushe Arrezit takim ne kuader te muajve te “Mire”

Myftinia Puke ka zhvilluar ne qytetin e Fushe Arrezit nje takim ne kuader te fillimit te muajve te 3 muajve te “Mire” 1.Rexhep, 2. Shaban dhe 3. Ramazan. Takimi u hap me disa ajete Kur’anor nga imam Erjon Laçi per te vijuar me fjalen pershendetese te aktivistit te Myftinise Puke Basri Selimaj. Me pas aktivitetin […]