Njoftim: Me 25 qershor 2017 eshte festa e Fiter Bajramit

12

Myftinia Puke njofton te gjithe besimtaret mysliman te rrethit Puke se diten e diele date 25 qershor 2017 eshte festa e Fiter Bajramit.

Qe ne mengjes ora 04:45 fillon falja e namazit te sabahut per te vijuar ne oren 05:00 deri ne oren 05:50 me predikime te ndryshme islame. Ndersa ne oren 05:50 fillon ceremonia e faljes se Fiter Bajramit i cili do drejtohet nga Myftiu i Pukes Gezim Kopani.

Po ashtu ne xhamin e fshatit Qerret Puke ora 04:45 behet falja e namazit te sabahu per te vijuar ne oren 05:45 me predikime te ndryshme islame per te vijuar me faljen e namazit te Fiter Bajramit ne oren 06:00 nga Bekim Sokoli.

Myftinia Puke ju uron nga mot gezuar festen e Fiter Bajramit !

Leave a Reply

Njoftim per marrjen e Lejes se Zhvillimit per rindertimin e xhamise se Koder Hanit

Myftinia Puke njofton besimtaret se dje me vendim nr.18 date; 04.12.2018, eshte marr “Leja e Zhvillimit” nga Bashkia Puke per rindertimin e xhamis se vjeter te Koder Hanit. Sipas maveshjes me KMSH, xhamia sponsorizohet dhe ndertohet nga Fondacioni Miresia. Me lejen e Zotit, ne pak kohe ose dite , ne vartesi te ecjes se proceduarave […]