Nga nisja e punimeve ne xhamin e fshatit Iballe (foto)

20170508_103133 20170508_102700 20170508_102845 20170508_103116 20170508_103133 20170508_103630 20170508_104113 20170508_104136 20170508_104250 20170508_104414 20170508_104433 20170508_104723 20170508_104733

Leave a Reply

Njoftim per marrjen e Lejes se Zhvillimit per rindertimin e xhamise se Koder Hanit

Myftinia Puke njofton besimtaret se dje me vendim nr.18 date; 04.12.2018, eshte marr “Leja e Zhvillimit” nga Bashkia Puke per rindertimin e xhamis se vjeter te Koder Hanit. Sipas maveshjes me KMSH, xhamia sponsorizohet dhe ndertohet nga Fondacioni Miresia. Me lejen e Zotit, ne pak kohe ose dite , ne vartesi te ecjes se proceduarave […]