Kurban Bajrami tejmbush Xhamin e qytetit te Pukes

LAJMI I PUBLIKUAR NE PUKA TELEVIZION DHE NE NEWS 24

Ashtu si ne te gjithe boten edhe ketu ne rrethin e Pukes Festa e Kurban Bajramit Startoj me ritualin e faljes ne Xhami, ku qe heret ne mengjes faltorja e qytetit te Pukes u tejmbush si kurr me pare.
Besimtaret u perulen para krijuesit te gjithsise duke deshmuar se Zoti I madherishem ishte nje dhe se si ai nuk kishte nje te dyte, ndersa me lavde per te dhe profetin Muhamed ata kane falur Kurban Bajramin duke shpresuar ne dite me te mira.
Myftiu I Pukes I cili drejtoj vete faljen e Kurban Bajramit ne fjalen e rastiti dhe sot ka apeluar per tu drejtuar nga e mira, larg te keqes, larg luftrave dhe smires.
Falja e kurban Bajrami ne qytetin e Pukes ashtu sic eshte bere tradite eshte permbyllur me lutjen tradicionale te festave te tilla, ndersa ne respekt te miresise se Zotiti besimtaret pas faljes I kane dhene doren njer tjetrit.

Leave a Reply

Myftiu i Pukes Gezim Kopani zhvillon takim zyrtare me kreun e ZRPP Puke

Gjate dites se sotme 02.02.2018 Myftiu i Pukes Gezim Kopani zhvilloj nje vizite zyrtare ne Zyren Vendore te Regjistrimit te Pasurive te Palujtshme Puke nga ku u prit nga Krye regjistruesi Gjoke Nikolli. Myftiu i Pukes Gezim Kopani pasi uroj Gjoke Nikollin per detyren e re ne krye te ZRPP Puke u diskutuan disa çeshtje […]