Myftinia Puke ndihman disa famije ne Flet

Flet1
Duke u ardhur ne ndihme disa familjeve ne fshatin Flet,Puke.
Ky projekt u realizua nga Myftinia Puke me mbeshtetjen e Fondacionit Miresia.
(Janar 2021)
Flet2 Flet3

Leave a Reply

Zhvillohet mbledhja e radhes e Keshillit te Myftinise Puke

Myftinia Puke zhvilloj me date 20 shkurt 2021 mbledhjen e radhes te Keshillit. Ne mbledhje u diskutua Analiza vjetore e punes per vitin 2020, Plani vjetor i punes per vitin 2021. Pasi u diskutuan disa çeshtje , keshilli mirtoj analizen dhe planin e punes per vitin 2021. Per me shume kliko ne kete link: http://myftiniapuke.org/?page_id=12296 Share