Myftiu i Pukes Gezim Kopani takim ne qendres islame Dai Gjermani

Dai (1)

Myftiu i Pukes Gezim Kopani gjate nje vizite personale ne shtetin Gjermani, ka zhvilluar nje takim me drejtuesit e qendres Islame Shqiptare DAI Manhejm nga ku u prit nga kreun i kesaj qendre Amir Abdiu. Myftiu Gezim Kopani uroj drejtuesit e kesaj qendre per shembullin e dhene ne ruajtjen e besimit duke ndertuar kete qender mjaft te bukur dhe funksionale si dhe kontributet e tjera qe qendra ben. Ndersa kreun i qendres Amir Abdiu falenderoj Myftiun e Pukes per viziten e zhvilluar duke uruar per takime te tjera.

Gjermani,
Qershor 2019

Marr nga: http://gezimkopani.com/2019/07/02/takim-ne-xhamin-e-shqiptareve-dai-ne-gjermani/

Leave a Reply

Prezantohet imami i ri ne xhamin e fshatit Qerret

Sot 12.07.2019, Myftinia Puke ka prezantuar Shermando Musteqja si imamit ne xhamin e fshatit Qerret – Puke. Kete detyre imami do ta kryer per nje kohe te caktuar e cila eshte bere e ditur gjate prezantimit para xhematit. Imam Shermando Musteqja ka ndjekur studimet ne qytetin e Stambollit dhe me pas ka sherbyer si imam ne qytetin […]