Njoftim; Ka dal kalendari i ri i namazeve per vitin 2019

Njoftim
Myftinia Puke njofton besimtaret mysliman te rrethit Puke se ka dal kalendari i namazeve per vitin 2019.
Ate mund ta terhiqni cdo dite prane Myftinise Puke, xhamise Puke, Qerret, Iballet etj.

 

Leave a Reply

Njoftim per marrjen e Lejes se Zhvillimit per rindertimin e xhamise se Koder Hanit

Myftinia Puke njofton besimtaret se dje me vendim nr.18 date; 04.12.2018, eshte marr “Leja e Zhvillimit” nga Bashkia Puke per rindertimin e xhamis se vjeter te Koder Hanit. Sipas maveshjes me KMSH, xhamia sponsorizohet dhe ndertohet nga Fondacioni Miresia. Me lejen e Zotit, ne pak kohe ose dite , ne vartesi te ecjes se proceduarave […]