Home » Archives by category » Video (Page 4)

FAMILJA – REPORTAZH

Share

Përkujtohet 25 Vjetori i Riorganizimit të Myftinise së rrethit Pukë

Përkujtohet 25 Vjetori i Riorganizimit të Myftinise së rrethit Pukë

Myftinia e rrethit Pukë në një ceremoni të veçantë ka përkujtuar në qytetin e Pukës 25 Vjetorin e Riorganizimit të Myftinisë së rrethit Pukë. Aktiviteti u hap me Hymnin Kombëtar për të vijuar me Imam Ajdin Thaqi i cili këndoi disa versete nga Kur’ani i Madhëruar. Më pas Prof.Dr.Bajram Xhafa mbajti një kumtesë ku foli mbi rolin hoxhallarëve […]

Zhvillohet ne Puke programi “Perjetesisht me Ty” kushtuar hz.Muhamed a.s.

Zhvillohet ne Puke programi “Perjetesisht me Ty” kushtuar hz.Muhamed a.s.

Share

Haxhi Hafiz Sabri Koçi, pishtari i lirisë së besimit (DOKUMENTAR)

Haxhi Hafiz Sabri Koçi, pishtari i lirisë së besimit (DOKUMENTAR)

Share

Arkiv (Falja e Fiter Bajramit ne xhamin e Pukes,viti2005)

Arkiv (Falja e Fiter Bajramit ne xhamin e Pukes,viti2005)

Pamje nga falja e Fiter Bajramit ne xhamin e Pukes viti 2005. Publikim ne kuader te 25 vjetorit te Riorganizimit te Myftinise Puke.   Share

Myftiu i Pukës Gëzim Kopani uron Fitër Bajramin (video)

Myftiu i Pukës Gëzim Kopani uron Fitër Bajramin (video)

Share

Neser fillon Muaji i Ramazanit, Myftiu i Pukes, Gezim Kopani mesazh urimi besimtarve

Neser fillon Muaji i Ramazanit, Myftiu i Pukes, Gezim Kopani mesazh urimi besimtarve

Share

Perkujtohet Profeti Muhammed a.s. ne qytetin e Pukes (video)

Perkujtohet Profeti Muhammed a.s. ne qytetin e Pukes (video)

Share

Medreseja e Tiranës, një shekull në shërbim të dijes

Medreseja e Tiranës, një shekull në shërbim të dijes

Share

Perkujtohet hz.Muhammed a.s. ne qytetin e Fushe-arrezit(video)

Me 1 mars 2015 Myftinia Puke ne bashkepunim me Medresen Shkoder dega e djemve nje aktivitet artistiko-islam kushtuar Profetit Muhammed a.s.   Share

Myftinia Puke vijon te ndihmoje familjet ne nevoj

Myftinia Puke me mbeshtetjen e Ymer Pemajt dhe djemve te tij me banim ne Londer, beri te mundur te ndihmohen me ushqime disa familje ne Puke, Qerret etj.Ne shperndarje mori pjese Myftiu i Pukes Gezim Kopani i cili shprehu falenderim per Ymerin dhe djemt e tij.Mars 2021 Share