Home » Archives by category » Islami (Page 28)

Metodologjia profetike dhe problemet sociale

Metodologjia profetike dhe problemet sociale

Feja islame të cilës i kemi besuar dhe përpiqemi ta përhapim, është feja e shpirtit por dhe e trupit, feja e xhamisë por dhe e rrugës, feja e gëzimit por edhe e hidhërimit, shkurt, feja e njeriut, i cili ka të mira e të këqija, ka dobësitë, problemet dhe hallet e tij, pra feja e […]

Myftinia Puke deklarat me rastin e zgjedhjeve parlamentare.

Myftinia Puke deklarat me rastin e zgjedhjeve parlamentare.

Myftiu i rrethit te Pukes Gezim Kopani gjate dites se sotme i eshte pergjigjur interesit te gazetareve te Puka Televizion mbi zgjedhjet parlamentare te dates 23 qershor 2013. Deklarat per mediat Komuniteti Mysliman i Shqiperise, Myftinia e rrethit Puke duke vleresuar rendesine e ushtrimit te se drejtes kushtetuese permes votes se lire per cdo besimtar […]

N/Kryetari i KMSH-se Bujar Spahiu vizite ne Myftinine e Pukes.

Share

N/Kryetari i KMSH-se Bujar Spahiu vizite ne Myftinine e Pukes.

N/Kryetari i KMSH-se Bujar Spahiu vizite ne Myftinine e Pukes.

  Share

Takim ne fshatin Qerret me rastin e nates se Miraxhit.

Share

Takim ne qytetin e Fush-arrezit me rastin e nates se Miraxhit.

Share

Myftinia Puke zhvillon ne Fush-arrez nje takim per naten e Miraxhit.

Myftinia Puke zhvillon ne Fush-arrez nje takim per naten e Miraxhit.

Myftinia e rrethit Puke ne kuader te muajit Shaban dhe te natese se dyte te madhe “Miraxh”  gjate dites se djeshme  date  04 qershor 2013 zhvilloj nje seminar me besimtaret mysliman te Fush-arrezit. Takimi u hap nga antari i Keshillit te Myftinise Puke Basri Selimaj i cili nder te tjera tha: “Ky takim zhvillohet ne […]

Njoftim: Neser eshte nata e dyte e madhe, Nata e “Miraxhit”

Njoftim: Neser eshte nata e dyte e madhe, Nata e “Miraxhit”

Myftinia e rrethit Puke njofton te gjithe besimtaret mysliman te rrethit te Pukes se neser date 5 qershor 2013 eshte nata e madhe e dyte, nata e “Miraxhit”. Njoftojme te gjithe agjeruesit e kesaj dite se syfyri eshte ne oren: 02:57 ndersa iftari behet ne oren 20:17. Myftinia e rrethit Puke Share

Ndiqni sonte emisionin fetare “Fjale Zemre”I ftuar eshte Imam Gezim Kopani

Ndiqni sonte emisionin fetare “Fjale Zemre”I ftuar eshte Imam Gezim Kopani

Myftinia Puke ju fton qe ndiqni sonte emisionin fetare islam “Fjale Zemre“. I ftuari i radhes eshte Myftiu i Pukes imam Gezim Kopani i cili te shtjelloje temen: “Njeriu dhe punet e mira.” Emisioni transmetohet ne Puka televizion sonte ne oren 20:20.Emisioni drejtohet nga gazetari Armir Mehaj. Shenim: Ky emision zhvillohet ne kuader te muajve […]

KMSH merr pjesë në konferencën për dialogun ndërfetar në Pejë

KMSH merr pjesë në konferencën për dialogun ndërfetar në Pejë

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë mori pjesë në konferencën ndërkombëtare “Feja dhe pajtimi: Cila është e ardhmja e dialogut ndërfetar?”e cila u zhvillua në Pejë të Kosovës në datat 24-26 maj 2013. Në këtë aktivitet Komuniteti Mysliman i Shqipërisë u përfaqësua nga Nënkryetari H. Bujar Spahiu, drejtori i Arsimit Altin Shima dhe drejtori i Marrëdhënieve me […]

Myftinia Puke zhvillon takim ne fshatin Qerret ne kuader te nates se bekuar Berat

Ne kuader te nates se bekuar Berat, sot 18 prill 2019 Myftinia Puke ka zhvilluar ne xhamin e fshatit Qerret nje takim me grat dhe vajzat e ketij fshati. Myftiu i Pukes Gezim Kopani i shoqeruar nga bashkeshortia e tij si dhe Forumi i Gruas Myslimane per fshatin Qerret. Takimin e pershendeti Myftiu i Pukes […]