Home » Archives by category » Njoftime (Page 9)

Njoftim:Bisede islame ne fshatin Kabash,ne kuade te nates se Mire Regaib

Njoftim:Bisede islame ne fshatin Kabash,ne kuade te nates se Mire Regaib

Njoftim “Ne kuader te nates se Mire Regaib, neser dt.5.4.2016 ora 17:00 afer shkolles se fshatit Kabash zhvillohet nje takim me Myftiun e Pukes Gezim Kopani i cili do flas mbi vlerat e kesaj nate. Ftohen te marrin pjese familjet myslimane te ketij fshati!” Share

9 prill 2016, KMSH program artistik për Profetin Muhamed a.s.

9 prill 2016, KMSH program artistik për Profetin Muhamed a.s.

Njoftim Më 9 prill 2016, në orën 11:00, në Pallatin e Kongreseve, Komuniteti Mysliman i Shqipërisë në bashkëpunim me Fondacionin Arsimor dhe Kulturor “SEMA”, organizon për të njëmbëdhjetin vit radhazi Programin Festiv, “Profeti Muhamed, paqja qoftë mbi të – Krenaria e Njerëzimit”. Në këtë event artistiko-fetar, dedikuar Profetit Muhamed a.s., do të interpretojnë emra të […]

Njoftim:Me 26 mars 2016 zhvillohet ne Puke programi “Perjetesisht me Ty!”

Njoftim:Me 26 mars 2016 zhvillohet ne Puke programi “Perjetesisht me Ty!”

Njoftim:   Myftinia e rrethit Pukë në bashkëpunim me Medresen Haxhi Sheh Shamia Shkodër me date 26 mars 2016 ora: 10:45 organizon në qytetin e Pukës programin artistiko islam “Përjetësisht me Ty!” Në program do përformojnë grupi artistik i Medresesë së djemve Shkoder, Ilahi, Prozë, Poezi, Dramë dhe të ftuar special. Hyrja është me ftesë. […]

Njoftim:Aktivitet ne qytetin e Fushe Arrezit

Njoftim:Aktivitet ne qytetin e Fushe Arrezit

Njoftim Myftinia Puke ne bashkepunim me Medresen Haxhi Sheh Shamia Shkoder organizon ne qytetin e Fushe Arrezin diten e diele date;13.03.2016 ora: 11:00 seminarin shkencore me teme: “Miresia e Prodetit a.s”. Programi: -Pershendetje nga Myftiu i Pukes Gezim Kopani -Dashuria ndaj Profetit (a.s)-Imam Naim Drijaj -Fragmente nga jeta e Profetit (a.s.)-Teolog Edmir Maxhari -Ilahi dhe […]

Njoftim:28.02.2016

Njoftim:28.02.2016

Njoftim: Pas zgjedhjes me deshire te Pergjegjeses se Gruas Myslimane dhe te aktivisteve te saj ne qytetin e Fushe Arrezit, Myftinia e rrethit Puke shume shpejt do zhvilloje takime edhe me xhematin e Gruas Myslimane ne qytetin e Pukes. Me pas do behen edhe zgjedhjet e Aktivistes se Gruas Myslimane per qytetin e Pukes. Keto […]

NJOFTIM: 14.01.2016

NJOFTIM: 14.01.2016

THIRRJE MYSLIMANEVE TE RRETHIT TE PUKES PER GRUMBULLIMIN E FAKTEVE HISTORIKO ISLAME NE RRETHIN E PUKES. Myftinia e rrethit Puke prej 4 vitesh eshte duke punuar ne grumbullimin e te dhenave historiko islame ne rrethin e Pukes. Ne kete kuader kerkojme mbeshtetjen nga te gjithe besimtaret mysliman dhe ne menyre te vecante nga Anetaret e […]

Falet namazi i Kurban Bajrami ne qytetin e Pukes

Eshte kryer falja e namazit te Kurban Bajramit ne qytetin e Pukes. Falja e namazit u krye duke respektuar rreguallat protokllora te ceremonise se Kurban Bajramit por dhe te rregullave te diktuar nga covid-19. Ritet fetare u drejtuar nga imami i xhamise Beser Sokoli dhe Myftiu i Pukes Gezim Kopani i cili nder te tjera […]