Home » Archives by category » Njoftime (Page 5)

Njoftim: Takim ne fshatin Trun ne kuader te Neteve te Mira

Njoftim: Takim ne fshatin Trun ne kuader te Neteve te Mira

Sot date 27.04.2016 Myftinia e rrethit Puke ne kuader te Neteve te Mira ora 18:00 do zhvilloje ne fshatin Trun nje takim me banoret e ketij fshati ky do marr pjese Myftiu Gezim Kopani. Ju mirepresim ! Share

Njoftim;Për aktivitete që do zhvillohen në kuadër të 25 Vjetorit të Riorganizimit të Myftinisë Pukë

Njoftim;Për aktivitete që do zhvillohen në kuadër të 25 Vjetorit të Riorganizimit të Myftinisë Pukë

Myftinia e rrethit Pukë është duke bërë përgatitjet për zhvillimin e disa aktiviteteve në kuadër të “25 vjetorit te Riorganizimit të Myftinisë së rrethit Pukë.” Në këtë kuadër Këshilli i Myftinisë së rrethit Pukë më datë 24.01.2016 nr.prot;16 ndër të tjera është ka vëndosur :  Dhënie titulli vlersimi me emërtim: “Pishtar Islam” dhe Çertifikatë “Mirënjohje” […]

Njoftim: Krijohet sektori “Aktivist dhe Aktivistet” e Myftinise Puke

Njoftim: Krijohet sektori “Aktivist dhe Aktivistet” e Myftinise Puke

Njoftim: Me qellim shtimin e aktiviteteve islame ne rrethin e Pukes, Myftinia e rrethit Puke ka vendos te krijoje nje sektor ne te cilin do kete persona te cilet do te quhen “Aktivist dhe Aktiviste te Myftinise Puke” duke i kushtuar vemendje te vecante rinise. Keto aktivist do japin kontributin e tyre vullnetar ne ndihme […]

Njoftim:Me date 7.4.2016 eshte Nata e Mire Regaib

Njoftim:Me date 7.4.2016 eshte Nata e Mire Regaib

Myftinia e rrethit Puke njofton te gjithe besimtaret mysliman te Pukes se me date 07.04.2016 eshte Nata e Mire Regaib. Share

Njoftim:Bisede islame ne fshatin Kabash,ne kuade te nates se Mire Regaib

Njoftim:Bisede islame ne fshatin Kabash,ne kuade te nates se Mire Regaib

Njoftim “Ne kuader te nates se Mire Regaib, neser dt.5.4.2016 ora 17:00 afer shkolles se fshatit Kabash zhvillohet nje takim me Myftiun e Pukes Gezim Kopani i cili do flas mbi vlerat e kesaj nate. Ftohen te marrin pjese familjet myslimane te ketij fshati!” Share

9 prill 2016, KMSH program artistik për Profetin Muhamed a.s.

9 prill 2016, KMSH program artistik për Profetin Muhamed a.s.

Njoftim Më 9 prill 2016, në orën 11:00, në Pallatin e Kongreseve, Komuniteti Mysliman i Shqipërisë në bashkëpunim me Fondacionin Arsimor dhe Kulturor “SEMA”, organizon për të njëmbëdhjetin vit radhazi Programin Festiv, “Profeti Muhamed, paqja qoftë mbi të – Krenaria e Njerëzimit”. Në këtë event artistiko-fetar, dedikuar Profetit Muhamed a.s., do të interpretojnë emra të […]

Njoftim:Me 26 mars 2016 zhvillohet ne Puke programi “Perjetesisht me Ty!”

Njoftim:Me 26 mars 2016 zhvillohet ne Puke programi “Perjetesisht me Ty!”

Njoftim:   Myftinia e rrethit Pukë në bashkëpunim me Medresen Haxhi Sheh Shamia Shkodër me date 26 mars 2016 ora: 10:45 organizon në qytetin e Pukës programin artistiko islam “Përjetësisht me Ty!” Në program do përformojnë grupi artistik i Medresesë së djemve Shkoder, Ilahi, Prozë, Poezi, Dramë dhe të ftuar special. Hyrja është me ftesë. […]

Njoftim:Aktivitet ne qytetin e Fushe Arrezit

Njoftim:Aktivitet ne qytetin e Fushe Arrezit

Njoftim Myftinia Puke ne bashkepunim me Medresen Haxhi Sheh Shamia Shkoder organizon ne qytetin e Fushe Arrezin diten e diele date;13.03.2016 ora: 11:00 seminarin shkencore me teme: “Miresia e Prodetit a.s”. Programi: -Pershendetje nga Myftiu i Pukes Gezim Kopani -Dashuria ndaj Profetit (a.s)-Imam Naim Drijaj -Fragmente nga jeta e Profetit (a.s.)-Teolog Edmir Maxhari -Ilahi dhe […]

Njoftim:28.02.2016

Njoftim:28.02.2016

Njoftim: Pas zgjedhjes me deshire te Pergjegjeses se Gruas Myslimane dhe te aktivisteve te saj ne qytetin e Fushe Arrezit, Myftinia e rrethit Puke shume shpejt do zhvilloje takime edhe me xhematin e Gruas Myslimane ne qytetin e Pukes. Me pas do behen edhe zgjedhjet e Aktivistes se Gruas Myslimane per qytetin e Pukes. Keto […]

NJOFTIM: 14.01.2016

NJOFTIM: 14.01.2016

THIRRJE MYSLIMANEVE TE RRETHIT TE PUKES PER GRUMBULLIMIN E FAKTEVE HISTORIKO ISLAME NE RRETHIN E PUKES. Myftinia e rrethit Puke prej 4 vitesh eshte duke punuar ne grumbullimin e te dhenave historiko islame ne rrethin e Pukes. Ne kete kuader kerkojme mbeshtetjen nga te gjithe besimtaret mysliman dhe ne menyre te vecante nga Anetaret e […]

Page 5 of 512345

U zhvilluar ne qytetin e Pukes nje takim me Forumin e Gruas Myslimane

Kryetarja e Forumit te Gruas Myslimane prane Myftinise Puke Erjola Kopani ka zhvilluar nje takim me aktivistet e Forumit te Gruas Myslimane te qytetit te Pukes, Fushe Arrezit dhe fshatit Qerret. Ne kete takim kryetar e FGM-Puke Erjola Kopani ftoj aktivistet qe te bashkepunojme me njera tjeteren me qellim thirrjen ne rrugen e islamit te […]